Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαρτίου 2012

Αρνούνται τον διακανονισμό!

Οι ποδοσφαιριστές μετά την σημερινή τους συνομιλία αποφάσισαν ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν κανέναν διακανονισμό για τα χρήματα που τους οφείλονται αν δεν εμφανιστεί κάποιος από τους μετόχους και να τους εξηγήσει τι γίνεται. Αύριο η οριστική τους απόφαση.

Οι πράσινοι συγκεντρώθηκαν και μίλησαν μεταξύ τους προκειμένου να αποφασίσουν για το θέμα των διακανονισμών που τους έχει προτείνει η ΠΑΕ.

Η χθεσινή έκκληση του Δημήτρη Γόντικα στους παίκτες του Παναθηναϊκού να υπογράψουν το χαρτί του διακανονισμού βάζοντας έτσι... πλάτη δεν έπιασε τόπο καθώς μετά την σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν και αποφάσισαν να μην υπογράψουν κανένα χαρτί αν πρώτα δεν πάει να τους μιλήσει κάποιος από τους μετόχους και να τους εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση.

Οι παίκτες θα αποφασίσουν οριστικά αύριο, όταν και τα χαρτιά των διακανονισμών θα πάνε στην Παιανία, ωστόσο αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες ώρες, εκείνοι θα διατηρήσουν την συγκεκριμένη στάση. Δηλαδή, δεν θα υπογράψουν τίποτα.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.