Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαρτίου 2012

"Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει"

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιάννης Γίαννουλης σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του Ομπράντοβιτς θα κάνει το 2-2 στο Τελ Αβιβ. Επίσης ανέλυσε τι πήγε στραβά το βράδυ της Τρίτης κατά την γνώμη του




 Για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και για την έντονη κριτική που ασκήθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: 

«Αυτά είναι για να γεμίζουν οι εφημερίδες και τα sites. Δεν νομίζω να φταίει κάτι. Το κακό είναι ότι το πρώτο δεκάλεπτο του Παναθηναϊκού ήταν τραγικό. Δηλαδή κι εγώ δεν πίστευα στα μάτια μου, που έβλεπα το παιχνίδι, πόσο άσχημα έπαιξε ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο, το περίμενε και η Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε και στο τελευταίο λεπτό είχαμε ντέρμπι». 

Για τον αν οφείλεται η ήττα στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν σωματικά ψυχικά έτοιμος 

«Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο σε αυτό το επίπεδο. Μερικά πράγματα φαίνονται από το τζάμπολ. Φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ο Παναθηναϊκός που τον Μάρτιο και τον Απρίλιο τα «καθάριζε» όλα. Εκεί όμως μπορεί να καταλάβει ο κόσμος για πόσο σπουδαίους παίκτες και προπονητές μιλάμε, καθώς παρότι έπαιξαν άσχημα διεκδίκησαν το ματς στο τελευταίο σουτ. Βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο Β’ ημίχρονο και ήταν ένας άλλος Παναθηναϊκός». 

Για το επόμενο παιχνίδι της σειράς: 

«Είναι θέμα και μέρας. Δεν μπορεί να γίνει ανάλυση. Αυτές οι ομάδες, σε αυτό το επίπεδο, κοιτάζουν το κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά. Το επόμενο παιχνίδι, της Πέμπτης, πρέπει να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω θα το πάρει. Και όλοι ευχόμαστε να νικήσει». 



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.