Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαρτίου 2012

Τα λένε την Πέμπτη οι δικηγόροι Τζίγγερ-παλαιμάχων

Το Δ.Σ του συλλόγου παλαιμάχων παικτών του Παναθηναϊκού συνεδρίασε το απόγευμα και αποφάσισε να υπάρξει συνάντηση την Πέμπτη με τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ψάχνουν τρόπο για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Στο σημερινό Δ.Σ, στο οποίο εκτός από τα μέλη έδωσαν το παρών οι Τάκης Λουκανίδης, Δημήτρης Σαραβάκος, Γιάννης Καλιτζάκης, Χουάν Ραμόν Ρότσα και Αριστείδης Καμάρας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Κωνσταντίνου ανέλυσε  το σκεπτικό του συλλόγου για το αίτημα που έγινε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη μεταβίβαση του 54,7 % των μετοχών της ΠΑΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "εμείς θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους μετόχους, να αφήσουν τους εγωισμούς στην άκρη και να βάλουν τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ τους".

Όλοι συμφώνησαν και αποφάσισαν να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για να σωθεί ο Παναθηναϊκός.

Γι΄αυτό το λόγο το απόγευμα της Πέμπτης (18:00) θα γίνει το ραντεβού του δικηγόρου του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλου, με την αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού, την οποία θα αποτελέσουν ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, οι Νίκος Τζουνάκος και Γιάννης Βονόρτας και ως νομικοί εκπρόσωποι οι Αριστείδης Καμάρας και Γιώργος Κωνσταντίνου.

Σε αυτό θα αναζητηθεί και μία φόρμουλα, προκειμένου να μπορέσει να μεταβιβαστεί το πλειοψηφικό πακέτο, καθώς δεν είναι σίγουρο οτι μπορεί ένας σύνδεσμος παλαιμάχων να το αποκτήσει.

Τέλος, την έγκριση τους έδωσαν τηλεφωνικά ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Μίμης Δομάζος, οι οποίοι απουσίασαν για προσωπικούς λόγους.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.