Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαρτίου 2012

Οι σκέψεις Φερέιρα για ΠΑΟΚ

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσουν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Φερέιρα έκανε κάποιες δοκιμές για το αρχικό σχήμα, αν και το πιθανότερο είναι σήμερα να ανοίξει τα πλάνα του.

Σύμφωνα με όσα έδειξε, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ορέστης Καρνέζης, με τους Ματίας Μπιέρσμιρ και Γιόσου Σαριέγκι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πλαισιωμένο από τους Στέργο Μαρίνο από δεξιά και Νίκο Σπυρόπουλο από αριστερά.

Ο Κώστας Κατσουράνης με τον Βίκτορ Βιτόλο θα είναι στο κξέντρο.

Ο Σίλβα Κλέιτον θα είναι πίσω από τον Τοτσέ, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά. Όσον αφορά την δεξιά, εκεί φαίνεται πως υπάρχει το δίλημμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ποιον εκ των Κουίνσι και Ζέκα θα επιλέξει.

Παράλληλα, ο Φερέιρα έδειξε πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο αρχικό σχήμα των πράσινων αλλά αυτή τη φορά στη θέση του Κλέιτον.

Θέλει να τον βάλει πίσω από τον Τοτσέ ώστε να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά και χρησιμοποιώντας  τους Ζέκα και Κουίνσι στο δεξί και το αριστερό άκρο αντίστοιχα.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.