Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαρτίου 2012

Επιστροφή Κοτσιλιάνου και Ζουπάνη

Οι δύο Έλληνες βολεϊμπολίστες, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στα μέσα της σαιζόν, επέστρεψαν στο Τριφύλλι προκειμένου να βοηθήσουν στη μάχη για παραμονή.

Οι δύο παίκτες, πριν από την προπόνηση, είχαν συνομιλία και με τον πρόεδρο της ομάδας, Χρόνης Ακριτίδης, βάζοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές είχαν με τον σύλλογο για το καλό του Τριφυλλιού.

Προπόνηση με υποσχέσεις

Έπειτα από τη δέσμευση των διοικούντων τον Παναθηναϊκό για πληρωμές την επόμενη εβδομάδα, οι παίκτες του Τριφυλλιού προπονήθηκαν κανονικά.

Οι πράσινοι είχαν ζητήσει από τον πρόεδρο της ομάδας, Χρόνη Ακριτίδη, να δώσει το παρών στην προπόνηση προκειμένου να συζητήσουν και να ενημερωθούν για το θέμα των χρημάτων που τους οφείλονται. Κάτι τέτοιο δεν έγινε λόγω υποχρεώσεων του κ. Ακριτίδη, αλλά συζήτηση έγινε και, μάλιστα, είχε και κάποια καλά νέα.

Αυτά τα μετέφερε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κ. Ξεκαλάκης, ο οποίος ανακοίνωσε στους παίκτες πως ένα σημαντικό πρόβλημα που εμπόδιζε τη διοίκηση να προχωρήσει σε πληρωμές ξεπεράστηκε. Έτσι, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται να δουν το χρώμα του χρήματος την επόμενη εβδομάδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η προπόνηση στο Κλειστό της Λεωφόρου έγινε κανονικά, με τις όποιες σκέψεις υπήρχαν ακόμα και για αποχή από αυτή να μένουν κατά μέρος.
prasinanea
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.