Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαρτίου 2012

Μεγαλομέτοχος ο... Φερέιρα!

Γίνεται πολύς λόγος για τους μετόχους,τα διοικητικά και τα συναφή αλλά αν σκεφτούμε λίγο καλύτερα ποιος είναι ο μοναδικός που προσπαθεί όσο κανείς και είναι εκτός από προπονητής και η ψυχή αυτής της, είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος με την δουλειά του και έχοντας το Τριφύλλι πρώτο έχει κατευνάσει κατά καιρούς, έστω προσωρινά, την οργή του κόσμου για τον διοικητικό αδιέξοδο. Είναι αυτός που τα λέει χύμα και υπερασπίζεται την δουλειά του εναντίων του κόκκινου συστήματος χωρίς να έχει κάποιον πρόεδρο με εκατομμύρια από πίσω να τον στηρίζει.

Αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Πρωτάθλημα τότε μεγαλομέτοχος του θα πρέπει να θεωρείται ο Πορτογάλος ο αφού μέσω του Champions League θα μπουν στα ταμεία της Παε περίπου 20-25 εκατομμύρια και παραπάνω αν είναι η μόνη Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη.Οπότε γίνεται κατανοητό πως ο Πορτογάλος κρατάει την τύχη του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα στα χέρια του.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.