Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Φεβρουαρίου 2012

Στηρίξτε την ομάδα

Αγαπητοί αναγνώστες του Newspao, με το πέρας της αγωνιστικής έβγαλα πολύ σημαντικά συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναικού. 

Μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό με 1-0 βγήκαν στην επιφάνεια πολλά προβλήματα στον τρόπο ανάπτυξης του Παναθηναικού. Για να γίνω πιο σαφής η ομάδα χωρίς τον Leto δεν μπορεί να αναπτυχθεί και να εκδηλώσει επιθέσεις. Επίσης η απουσία του αργεντινού προσδίδει και ένα άλλο πρόβλημα στην ομάδα.

Ποίος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα από την στιγμή που ο Ισπανός "φονιάς", όπως χαρακτηρίστηκε από κάποιους δύο αγωνιστικές τώρα που πετυχαίνει γκολ ήταν απόντας για άλλο ένα παιχνίδι και αποδεικνύεται πολύ λίγος για τον Παναθηναικό. Φυσικά δεν είναι τα μόνα προβλήματα αυτά για να χάσει ο Παναθηναικός από μια ομάδα που παλέυει για την σωτηρία της.

Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας και η έλλειψη ενός ικανού αμυντικού. Σε συνδυασμό με την απουσία του καλύτερου αμυντικού της ομάδας (Boumsong) ήταν φυσιολογικό ο Παναθηναικός να δεχτεί γκολ από τον Λεβαδειακό. Βέβαια εδώ θα μου πείτε ποιος φταίει που παίζει βασικός ο Σαριέγκι, ο ίδιος ο Ισπανός ή μήπως ο προπονητής του που δεν έχει άλλο στη θέση του Ισπανού για να τον εμπιστευτεί.

Και όμως αγαπητοί μου φίλοι κανένας από τους δύο άλλα οι μέτοχοι του Παναθηναικού που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Όμως αρκετά έχουμε ξοδέψει για να αναφερθούμε σε αυτούς τους ανθρώπους. Τέλος πάντων νομίζω ότι αρκετά είπαμε για τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θέματα. Άλλωστε δεν έχει πλέον καμία σημασία από την στιγμή που το παιχνίδι έχει τελειώσει. Σημασία έχει να μην αρχίσουμε να "πυροβολούμε" την ομάδα μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα αλλά να την στηρίξουμε διότι τώρα μας χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ.

Σας αφήνω με αυτή την φράση "Στηρίξτε την ομάδα" Εις το επανιδείν!!!!!!!!!!

Παναγιώτης Σταθόπουλος

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.