Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Φεβρουαρίου 2012

Στροφή σε Ξάνθη - "Δικό μας είναι"

Στον Παναθηναϊκό αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Λεβαδειακό και  παρουσιάζονται αποφασισμένοι να μείνουν πρώτοι ως το φινάλε.

Μπορεί η ήττα από τον Λεβαδειακό να πήγε τη διαφορά στους 2 βαθμούς από τον διορισμένο (με τη χορηγία του ΠΑΟΚ), ωστόσο οι πράσινοι έχουν καταλάβει τα λάθη τους, γνωρίζοντας ότι κατάσταση είναι ακόμα στα χέρια τους. Άλλωστε ακόμα είναι πρωτοπόροι στη βαθμολογία, για αυτό άλλωστε δεν έδωσαν και τόση σημασία στο παιχνίδι της Τούμπας, από το οποίο ναι μεν θα μπορούσαν να έχουν κάποιο όφελος, που άλλαξε μόνο τους βαθμούς της διαφοράς από τον Παναθηναϊκό.

Πλέον όλοι στρέφονται στο παιχνίδι της Κυριακής (12/02) με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει νέα αρχή και να διατηρήσει το προβάδισμά του από τον δεύτερο Ολυμπιακό, δείχνοντας πως θα είναι το «αφεντικό» στην υπόθεση τίτλος ως το τέλος καθώς αυτός είναι ο στόχος της ομάδας, η κατάκτηση δηλαδή του τίτλου.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.