Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουνίου 2011

Τέλος του μήνα αρχίζει η προετοιμασία

Αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση πως η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ξεκινούσε στις 26 Ιουνίου. Τελικά όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την «πράσινη» ΠΑΕ οι παίκτες θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στην Παιανία εν όψει της νέας περιόδου στις 30 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη.

Οι Έλληνες διεθνείς και ο Σεντρίκ Καντέ οι οποίοι είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας και την αντίστοιχη ομάδα του Μάλι θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις λίγες ημέρες αργότερα, στις 4 Ιουλίου ενώ στις 8 Ιουλίου το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για το Κιτσμπούχελ όπου θα πραγματοποιηθεί και εφέτος το κύριο στάδιο της προετοιμασίας. Η επιστροφή των «πράσινων» στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου το απόγευμα. 

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Αυστρία, η ομάδα θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Να θυμίσουμε ότι ο τρίτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ που αποτελεί και την πρώτη επίσημη υποχρέωση του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, θα διεξαχθεί στις 26 ή στις 27 Ιουλίου.