Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Δεκεμβρίου 2011

"Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταπεξέρθουμε"

Το Δ.Σ της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Γόντικα να τονίζει πως θα προσπαθήσει να... σωθεί η ομάδα, ενώ είναι πολύ πιθανό να σταλεί αντιπροσωπεία στους μετόχους.

"Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση Δ.Σ. η οποία αποφάσισε παράταση αύξησης Μ.Κ. μέχρι 31/1 Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στην ιστορία του συλλόγου. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταπεξέρθουμε. Πιθανόν να υπάρξει ένα σχήμα μελών του Δ.Σ. που θα συναντηθεί με τους μετόχους του Παναθηναϊκού. Θα το δούμε σε σχέση και με άλλα πράγματα που θα γίνουν. Διαβάστηκε επιστολή από το δικηγορικό γραφείο που πιθανόν να εκπροσωπεί τους υποψήφιους επενδυτές. Για αυτό πήγαμε στην παρένθεση της παράτασης, ώστε αν ψηφιστεί ο νόμος μέσα στον Ιανουάριο, να υπάρχει ανοικτή η διαδικασία για όποιον θέλει να επενδύσει στην ομάδα".

Από την μεριά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε πως η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά όχι τραγικ΄.

"Δεν είναι τραγική η κατάσταση, αλλά είναι πολύ δύσκολη. Δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Εμένα όλη η κατάσταση με βάζει σε σκέψεις και ανησυχία. Συζητήθηκε απλά να πάει μία επιτροπή στους καλούς Παναθηναϊκούς να βοηθήσουν. Αυτό μου φαίνεται πολύ δύσκολο.Δεν διαβάστηκε επιστολή από υποψήφιους επενδυτές. Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο Κ. Γόντικας. Θέλω να πω Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.