Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Αυγούστου 2011

Επαφές Μάντζαρη και Ολυμπιακού


Και από κει που περιμέναμε ότι ο Βαγγέλης Μάντζαρης την επόμενη σεζόν θα φοράει την φανέλα του Εξάστερου μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Tα ξημερώματα σας αναφέραμε από εδώ, πως το θέμα της μεταγραφής του 21χονου γκαρντ στον Παναθηναϊκό έχει «κλείσει» και πως η μεγάλη καθυστέρηση των πρωταθλητών, τον οδήγησε στην Μπιλμπάο.
Όμως επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός μπήκε «σφήνα» στο θέμα της απόκτησης του και ετοιμάζεται να του αποσπάσει το «ναι». Μάλιστα, με δεδομένο ότι και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να τελειώνει το θέμα του μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, είναι πολύ πιθανόν και μέσα στη μέρα να «σκάσει» και η επίσημη ανακοίνωση.
Μένει λοιπόν, να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να τον πείσει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ή αν ο Μάντζαρης θα «κλείσει» και τυπικά την συμφωνία που ήδη έχει με την Μπιλμπάο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao, αν τελικά δεν μετακομίσει στο λιμάνι και επιλέξει την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, τη νέα σεζόν δεν θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του αλλά θα δοθεί δανεικός είτε στην ισπανική Αλικάντε είτε στον Άρη.
Επιμέλεια: Mίρκα Μπούρα

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!