Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Αυγούστου 2011

Άλλους δύο Λέτο να είχες, κάτι γινόταν…


Πρεμιέρα με το… δεξί, καλό ποδαρικό στο πρωτάθλημα και πάει λέγοντας. Αυτά είναι τα γνωστά τετριμμένα. Το θέμα είναι τι πραγματικά είδαμε στην Κέρκυρα. 
Κι αυτό που είδαμε ήταν μια ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο θύμιζε Παναθηναϊκό μόνο και μόνο επειδή φορούσε τις φανέλες. Στο δεύτερο, η αγωνιστική άνοδος έχει ονοματεπώνυμο. Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός άλλαξε ριζικά την εικόνα του «τριφυλλιού», έδωσε πάθος, ψυχή και ποιότητα σε ένα σύνολο στο οποίο το νεύρο ήταν άγνωστη λέξη για 45 λεπτά. Γιατί ρε μάγκες, δεν είναι δα και πυρηνική φυσικά να κατανοήσετε όλοι σας πως αν δεν έχεις πάθος, από τέτοιες έδρες δεν περνάς με τίποτα! Ευτυχώς βρέθηκε ο «Σέμπα» να ξυπνήσει τους πάντες. Και μέσα σε όλα, προσθέστε και την σωστή κίνηση του Φερέιρα, που έριξε τον Αργεντινό στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Ανεβάζοντας αυτόματα τον Ζέκα, που έδειξε καλά στοιχεία όσο συνεργαζόταν με τον Λέτο. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός, «έκλεισε» την Κέρκυρα και αφού έγιναν αυτά, το γκολ αργά ή γρήγορα θα ερχόταν.
Σε γενικές γραμμές, πάντως, ο Παναθηναϊκός… φωνάζει πως έχει χτυπητές αδυναμίες.Χρειάζονταν λοιπόν, άλλοι δύο… Λέτο. Παίκτες με ποιότητα, με νεύρο, με τσαμπουκά, που δεν δέχονται να χάνουν, που δεν σταματάνε πουθενά προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν. Για τους αντιπάλους, αυτού του είδους οι ποδοσφαιριστές, χαρακτηρίζονται «κωλόπαιδα». Για σένα που τους έχεις, όμως, είναι ευλογία.
Το μεγάλο ερώτημα αυτού του ματς, ήταν αν οι «πράσινοι» μπορούν να πείσουν πως είναι ικανοί να χτυπήσουν το πρωτάθλημα. Κατά τη γνώμη μας, είναι δύσκολο. Κάτι λείπει. Κάτι από προσωπικότητα, κάτι από ταχύτητα, κάτι από αμυντική λειτουργία, κάτι από ποιότητα, κάτι από εύκολο σκοράρισμα και πάει λέγοντας. Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει βέβαια. Όμως, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αποκτήσει παίκτες που με το… καλημέρα θα αλλάξουν την ροή της ιστορίας. Μένει λοιπόν η ελπίδα. Ναι, δεν είσαι τόσο χάλια όσο έδειξες στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα οποία και στοίχισαν δύο ντροπιαστικούς αποκλεισμούς. Όμως, θες δουλειά, θες πολύ περισσότερα απ’ αυτά που έβγαλες στην Κέρκυρα (τα οποία κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έναν ποδοσφαιριστή) για να αντέξεις στον μαραθώνιο… Ειδικά σε έναν μαραθώνιο που για σένα θα έχει εμπόδια, τη στιγμή που οι άμεσοι αντίπαλοί σου θα τρέχουν στην ευθεία…
sportaction.gr

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!