Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Αυγούστου 2011

Κέρδισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση

Η νίκη του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα ήρθε σε ένα κρίσιμο -χρονικά-σημείο. Μετά το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό στραπάτσο στην ιστορία του το μόνο ζητούμενο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν το τρίποντο.
Η απόδοση λίγο ενδιέφερε, το θέμα ήταν να περάσει από μία έδρα που μόλις πέρυσι έκανε την πρώτη του νίκη ο Παναθηναϊκός, που είχε δύο ήττες τα προηγούμενα χρόνια από την Κέρκυρα. Και οι "πράσινοι" πέρασαν και με καλή απόδοση στο δεύτερο μέρος.

Αν αναλογιστούμε το χάλι του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά ματς και το γεγονός, ότι αντιμετώπιζε μία ομάδα, που έπαιζε πολύ κλειστά πήρε αυτό, που ήθελε. Ο Φερέιρα είδε τον Λέτο κουρασμένο και με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την Μακάμπι και τον άφησε στον πάγκο. Για ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Αργεντίνος μπήκε στο ματς και πιο φρέσκος από τους άλλους έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του.

Ευχάριστη έκπληξη ο Ζέκα. Ο Παναθηναϊκός βρήκε ένα γρήγορο και με καλή τεχνική χαφ που πατάει περιοχή. Ετσι κέρδισε το πέναλτι. Ο Καραγκούνης έδειξε ότι σε τέτοια ματς είναι απαραίτητος. Η εμπειρία του είναι απαραίτητη. Οι τρεις τους έκαναν την διαφορά και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη. Η ομάδα κέρδισε ηρεμία για τη συνέχεια και οι παίκτες αυτοπεποίθηση.

Ο Φερέιρα κέρδισε χρόνο, για να βελτιώσει την ομάδα στη συνέχεια και να βρει την χημεία στην ενδεκάδα και στην τακτική. Σίγουρα θα τον απασχολεί ότι ο Τοτσέ, για να γίνει αποτελεσματικός χρειάζεται έναν γρήγορο επιθετικό δίπλα του. Για αυτό ίσως και έδωσε εντολή στους Λέτο, Κουίνσι στο δεύτερο μέρος να παίζουν κοντά του και του βγήκε. Το πρόγραμμα στις πρώτες έξι αγωνιστικές ευνοεί τον Παναθηναϊκό, για να πάει με τρίποντα και να αλλάξει τελείως η ψυχολογία εντός και εκτός ομάδας.

sday.gr
Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!