Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Αυγούστου 2011

Κέρκυρα σ' ευχαριστούμε

Στην Κέρκυρα φάνηκαν ξεκάθαρα πολλά πράγματα. Κατ' αρχάς αποδείχθηκε γιατί ο Τοτσέ δεν κατάφερε ποτέ του να βρει μια ομάδα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Ισπανός μπορεί να έχει τις καλύτερες των προθέσεων αλλά αν τρέξει με αντίπαλο τον επιτάφιο θα τον κερδίσει στο νήμα.

Ο Ζέκα είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει διάθεση, έχει ποδοσφαιρικό στυλ, δεν αντιμιλάει, αλλά κάθε του σέντρα πάει συστημένη στα... σημαιάκια. Γι' αυτό ο Πορτογάλος πανηγύριζε όταν του είπαν ότι τον θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ο Κουίνσι έχει ταχύτητα, είναι διεισδυτικός, αλλά «ξεβολεύεται» όταν του λες ότι το ματς δεν γίνεται σε αλάνα. Είναι απείθαρχος και τακτικά κακός. Λόγοι για τους οποίους ο Γκανέζος δίνεται δανεικός συνεχώς και δεν στεριώνει σε ομάδα.

Ο Καραγκούνης όσο και να μεγαλώνει, όσο και να μην κάνει στον Φερέιρα είναι από χαρακτήρα τέτοιος που όταν παίξει ξέρεις ότι θα το κάνει στο όριο των δυνάμεων του. Δεν θα κάνει «οικονομία» σαν μερικούς - μερικούς που μπήκαν αλλαγή και σκόραραν...

Ο Κλέιτον είναι έτσι από χαρακτήρα: ψάχνει όλη τη χρονιά την ευκαιρία και όταν αυτή του δοθεί κάνει ότι περνά από το χέρι του για να την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων.

Πάμε και στην Κέρκυρα: οι Φαίακες μοιάζουν να είναι η πιο αποδυναμωμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Αν σου προκαλούσε θλίψη ο ΠΑΟ για 45 λεπτά, η Κέρκυρα στο δεύτερο ημίχρονο θύμιζε ομάδα Β' Εθνικής και... βγάλε! Ως αντίπαλος η ομάδα του Μπάντοβιτς ήταν ο ιδανικός για να βοηθήσει τον ΠΑΟ να γιατρέψει μερικές από τις πληγές του...

sday.gr
Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!