Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Ιουλίου 2011

Χωρίς χορηγό η νέα φανέλα (;)


Με νέα μείωση του μπάτζετ απειλείται ο Παναθηναϊκός. Η συνεργασία με τον ΟΤΕ για χορηγό στη φανέλα έληξε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ενώ οι συζητήσεις με τον ΟΠΑΠ βρίσκονται στον "αέρα" λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τα οικονομικά προβλήματα για τους "πράσινους" φαίνεται να μην έχουν τελειωμό. Από το 2001 και μετά ο ΟΤΕ ήταν ο βασικός χορηγός στη φανέλα του "τριφυλλιού", αλλά αυτή η συνεργασία φαίνεται να ολοκληρώνεται μετά από τόσα χρόνια. Μάλιστα στο πρώτο φιλικό της σεζόν με αντίπαλο τη Λεχ τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω πλευρά της φανέλας ήταν κενές.
Η ΠΑΕ είχε ξεκινήσει συζητήσεις εδώ και καιρό με τον ΟΠΑΠ για να διαφημίσει στη φανέλα το "Πάμε Στοίχημα", όπως και ο Ολυμπιακός, όμως τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με τη βούληση της κυβέρνησης να σταματήσει να χρηματοδοτεί το συγκεκριμένο προϊόν, καθιστά αβέβαιη την όποια συνεργασία.
Τη σεζόν που τελείωσε ο Παναθηναϊκός εισέπραξε περίπου 2,5 εκ. ευρώ από τον ΟΤΕ για τη χορηγία στη φανέλα και αν υπολογίσουμε πως η συνδρομητική τηλεόραση απειλεί με μείωση 25% (απώλεια 1,2 εκ. ευρώ για την ΠΑΕ αν ισχύσει), γίνεται αντιληπτό πως το μπάτζετ της ομάδας κινδυνεύει να μειωθεί και άλλο.
Κοινώς, δύσκολοι καιροί για τον Παναθηναϊκό που δεν έχει βιώσει ποτέ στην ιστορία του τέτοιες καταστάσεις σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι.
Πηγή: Contra



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!