Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιουλίου 2011

"Αρέσει πολύ στον Φερέιρα ο Ζεκά"

Ο μάνατζερ του 22χρονου μέσου, Κάρλος Γκονσάλβες, με αποκλειστικές του δηλώσεις στο sday.gr επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη και τονίζει ότι ο πελάτης του θα ήθελε να παίξει στο «τριφύλλι».



«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Ζεκά αρέσει στον Φερέιρα. Του αρέσει πολύ. Θέλω να πω, όμως, επίσημη πρόταση από την ελληνική ομάδα δεν έχουμε. Το ενδιαφέρον, όμως, είναι υπαρκτό»,δήλωσε αρχικά στο sday.gr.
  Για τον 22χρονο, το «τριφύλλι» είναι μια πολύ καλή επιλογή, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του: «Σίγουρα, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Αναμφίβολα, ο Ζεκά θα ήθελε να πάει στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα».
Ο κ. Γκονσάλες, κλέινοντας, αναφέρθηκε και στο φλερτ κι άλλων ομάδων για τον πελάτη του: «Αυτή τη στιγμή συνεχίζει να προπονείται με τη Σετούμπαλ. Εκτός από τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, τις οποίες δεν μπορώ να αποκαλύψω (γέλια). Υπομονή θα δούμε…».

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!