Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Ιουλίου 2011

Κλείνει Βιτόλο και μετά... στράικερ!

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την αποδέσμευση του Βίκτορ Βιτόλο εντός της ημέρας ώστε να επισημοποιήσουν την συνεργασία τους. Όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ισπανού, ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει και τον επιθετικό ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ και με τον οποίο έχει έρθει ήδη σε συμφωνία ο Παναθηναϊκός.


Στη περίπτωση του Ισπανού μέσου από τον ΠΑΟΚ, σήμερα θα είναι το τελευταίο και καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον παίκτη να είναι μια ανάσα από το "τριφύλλι" με το ενδεχόμενο παραμονής του στην Τούμπα να μοιάζει πλέον απίθανο.


Τώρα όσον αφορά για το θέμα του παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία και περιμένει την πρώτη δόση της Λάτσιο για να τον ανακοινώσει.


Αξίζει αναφέρουμε πως ο αντικαταστάτης του Σισέ, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός ένας παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά ενώ η ηλικία του δεν ξεπερνάει τα 25.

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει και δεύτερο επιθετικό ο οποίος θα είναι κυρίως εξτρέμ, γρήγορος ο οποίος θα αγωνίζεται κυρίως δεξιά αλλά και αριστερά όταν χρειαστεί.


Επιμέλεια: Newspao.gr team


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!