Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Ιουνίου 2011

To πρωτάθλημα της ξεφτίλας

Παράγοντες απατεώνες, οπαδοί ανεγκέφαλοι, ποδοσφαιριστές τυχάρπαστοι. Αυτοί συνθέτουν λοιπόν το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Με τον Αχιλλέα Μπέο που έπρεπε από καιρό να είναι στην ψειρού και τον καλό του φίλο Βαγγέλη Μαρινάκη να του κάνει πλάτες έχουμε φτιάξει μια «ωραία ατμόσφαιρα», με ένα πρωτάθλημα που πριν ξεκινήσει ξέρεις τι θα γίνει. Δεν είναι ανάγκη να είσαι μάντης, απλά να γλύφεις αυτούς που πρέπει για να πάει καλά η ομάδα. 

Η Σούπερ Λίγκα με πρωταθλητή τον Ολυμπιακό και δικές του ομάδες τους Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και άλλες πολλές συνθέτουν ένα πρωτάθλημα Πειραιώτικο. Εμείς τι κάνουμε; Τους κομπάρσους φυσικά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε μια ομάδα να τη χαιρόμαστε εμείς και τους τίτλους δυστυχώς, πρέπει να τους αφήσουμε στην άκρη. 

Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος διορατικός για να καταλάβει ότι και τη νέα σεζόν θα ζήσουμε μια απ΄τα ίδια. Όσον αφορά τη ποιότητα του ποδοσφαίρου που θα παρακολουθήσουμε, προβλέπω ότι θα είναι ένα από τα χειρότερα που έχουμε προλάβει εν ζωή. Μέχρι και αυτοί που υποτίθεται ότι είναι LARGE και έχουν λεφτά φέρνοντας κάθε μέρα Πιζάρο και Ντρογκμπά, καταλήγουν να παίρνουν κάτι απίθανους Σέρβους. Τα μεγαλοπιάσματα μάραναν τον χάρτινο. 

Όσο για εμάς, θα πρέπει να κρατήσουμε τον Λάζαρο και το Λέτο, πουλάτε που πουλάτε τον Σισέ, κάτι το οποίο δεν χωνεύεται, τουλάχιστον κρατήστε τους υπόλοιπους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχω πλέον εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Ζεσουάλντο Φερέιρα που με τις γνωριμίες του μπορεί να φέρει αξιόλογους παίκτες με μηδενικό κόστος, έστω και δανεικοί. 

Όσο για το θέμα του Μάτος υπάρχει και μια αξιοπρέπεια, για ένα κούτελο ζούμε. Στείλτε τον να πάει στην ευχή του θεού. Με το ζόρι κάνεις δεν κάνει δουλειά. Καλός παίκτης αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγαλύτερος από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή που είναι μικροπρεπής.