Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2011

Τι κάνει ο Παναθηναϊκός, εν μέσω «koriopolis»;

Τη στιγμή που όλη η φίλαθλη Ελλάδα ασχολείται με το σκάνδαλο των «στημένων» παιχνιδιών, τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου που βγήκε προς τα έξω και τις καθημερινές εξελίξεις, με τους… απολαυστικούς, κατά τ’ άλλα, διαλόγους των εμπλεκομένων, υπάρχουν και άλλα θέματα. 

Θέματα αγωνιστικά, θέματα που αφορούν την νορμάλ πλευρά του αθλήματος. Ένα τέτοιο, λοιπόν, είναι και ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Πριν από περίπου 10 μέρες γράφαμε για την αργοπορία του «τριφυλλιού» να χειριστεί θέματα μεταγραφών και αποδεσμεύσεων και την αδυναμία ελιγμών για επίσπευση των διαδικασιών. Η απουσία τεχνικού διευθυντή και φυσικά η έλλειψη χρημάτων και… διοίκησης, έχουν δέσει τα χέρια των ανθρώπων που «τρέχουν» εδώ και κάποιους μήνες την ομάδα. Αποτέλεσμα αυτού; Μηδέν εις το πηλίκον. Λίγες μέρες πριν από την αρχή της νέας σεζόν, οι «πράσινοι» το μόνο που έχουν κάνει είναι η αποδέσμευση του Ζιλμπέρτο και η επιστροφή του Μάτος, ο οποίος, πάντως, δηλώνει ότι έρχεται στην Ελλάδα με… βαριά καρδιά. Μεταγραφές δεν έχουν γίνει, παρά την ονοματολογία του Τύπου, τι μέλλει γενέσθαι με υπόλοιπες αποδεσμεύσεις ή πωλήσεις, κανείς δεν ξέρει, και στη μέση υπάρχει το «καυτό» θέμα του Σισέ το οποίο αιωρείται εδώ και καιρό, χωρίς να έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη, στην παρούσα φάση. Λίγο απ’ όλα, δηλαδή, και από ουσία τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός δίνει την εντύπωση (τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφεται τούτο το κείμενο) ότι βαδίζει στον δρόμο μιας προχειρότητας, που όμοιά της έχουμε να δούμε πολύ καιρό. Ασάφεια στο πλάνο που πρέπει να ακολουθηθεί, λογική του τύπου «ας δοκιμάσουμε, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, από τη στιγμή που… λεφτά δεν υπάρχουν» και μια φοβερή καθυστέρηση στις αποφάσεις, που καταντά εκνευριστική για τον φίλο της ομάδας. Μια δύσκολη χρονιά για το «τριφύλλι» αρχίζει σε λίγες μέρες. Η κωλυσιεργία, όμως, λόγω συνθηκών, αλλά και άλλων παραγόντων, επικρατεί για τα καλά στα γραφεία της Κηφισίας. Κωλυσιεργία τόσο στις μεταγραφές και τον σχεδιασμό, όσο και στις όποιες αποφάσεις των μετόχων…
sday.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!