Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2011

"Μαρσέλο σοβαρέψου και έλα να παίξεις!"


Τελεσίγραφο επιστροφής έστειλε ο Παναθηναϊκός στον Μαρσέλο Μάτος, προκειμένου να τελειώσει το… παιχνίδι του Βραζιλιάνου. 
Οι «πράσινοι» ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στον Τύπο της Βραζιλίας, όπου ανέφερε πως γυρίζει με βαριά καρδιά στην Αθήνα και πως θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε να αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό.
Μοιραία λοιπόν, οι διοικούντες τον «πράσινο» σύλλογο έστειλαν το μήνυμά τους στον ποδοσφαιριστή, για να δώσουν μια και καλή τέλος στην όλη ιστορία… «Η θα φέρεις μαζί σου 2 εκατομμύρια Ευρώ και θα πάρεις την ελευθέρας σου ή θα επιστρέψεις στην Ελλάδα για να αγωνιστείς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και… τέλος». Κάπως έτσι λοιπόν το «τριφύλλι» επιχειρεί να τελειώσει το όλο θέμα. Το αν τα κατάφερε θα… φανεί.
Πάντως, στον Παναθηναϊκό περιμένουν πως και πως τον παίκτη, προκειμένου να μπορέσουν να συζητήσουν μαζί του και μαζί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, να του δώσουν να καταλάβει με τον πλέον… σωστό τρόπο το ότι οι ημέρες του Χενκ Τεν Κάτε αποτελούν παρελθόν και πως οι «πράσινοι» δεν υιοθετούν την συμπεριφορά του Ολλανδού στον Μάτος.
Τώρα, το αν ο Μάτος πειστεί για όλα αυτά, είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα, με τον Βραζιλιάνο να επιθυμεί την παραμονή του στην Μποταφόγκο και για οικογενειακούς λόγους. Μάλιστα, ο παίκτης δεν αποκλείει να στραφεί ακόμη και στην FIFA, στην περίπτωση που δεν καταφέρει να βγάλει… άκρη με το «τριφύλλι».
Πηγή: Sportaction



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!