Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουνίου 2011

Χρειάζεται… τρέξιμο

Σιγά σιγά τα πράγματα στον Παναθηναϊκό αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους αφού μετά την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, θέμα ημερών θα πρέπει να θεωρείται η έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή ή αλλιώς του αντί-Φρέιτας. 

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την ημέρα που ο Πορτογάλος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Παιανία και από εκείνη την στιγμή δεν είχε γίνει καν ο… κόπος για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Και από μία άποψη ήταν σωστό αφού καμία μεταγραφική ενίσχυση του «τριφυλλιού» δεν προβλεπόταν.
Πλέον όμως μιλάμε για επιτακτική ανάγκη καθώς αναμένονται ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του συλλόγου. Για αυτό και πρέπει άμεσα να βρεθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Έπειτα από την παραμονή του Φερέιρα, πρέπει να ξεκαθαρίσουν και άλλα πράγματα όπως οι περιβόητες… πωλήσεις ποδοσφαιριστών και να πέρνουν σειρά και οι μεταγραφές. Στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές φέρεται να είναι… άπαντες. Σίγουρα προτεραιότητα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να παραμείνουν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Σεμπάστιαν Λέτο όμως εφόσον φτάσει κάποια πρόταση ικανοποιητική και για τους δύο σίγουρα θα συζητηθεί.
Επομένως επαναλαμβάνω πως αποτελεί μονόδρομο η έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή με πρώτο φαβορί να προβάλει ο Ζήσης Βρύζας για διάφορους λόγους. Αρχικά η επιθυμία του ίδιου του Βρύζα να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και εν συνεχεία το γεγονός πως μιλάει πολύ καλά πορτογαλικά και θα μπορεί να είναι σε διαρκή επαφή με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Επίσης από το στρατόπεδο του «τριφυλλιού» βγαίνει προς τα έξω πως επιθυμία είναι η θέση να καλυφτεί από κάποιον Έλληνα αφού θα είναι γνώστης του ποδοσφαίρου στην χώρα μας. Μάλιστα σενάρια θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό του Παναθηναϊκού να έχει έρθει σε επαφή και με τον Φερνάντο Σάντος, ώστε ο τελευταίος να πείσει τον βοηθό του στην Εθνική ομάδα για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο στους «πράσινους».
Επειδή λοιπόν τα πράγματα επείγουν και όλα θα πρέπει να πάρουν σιγά σιγά τον δρόμο τους είναι αναγκαίο από την αρχή της επόμενης εβδομάδας, το αργότερο, να έχει ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι σε λιγότερο από έναν μήνα θα πρέπει οι «πράσινοι» να ξεκινήσουν και την προετοιμασία τους αφού φέτος η… ταλαιπωρία θα αρχίσει από νωρίς λόγω… Champions League.
sportaction.gr