Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιουνίου 2012

Πρώτα οι «παλιοί» μετά οι «νέοι»

Στους ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα  να παραμείνουν και του χρόνου στρέφουν την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό.Αρχικά θέλει να κρατήσει Κουίνσι και Μπουσόνγκ.Νέες συζητήσεις με Σπυρόπουλο,Σαριέγκι από Δευτέρα.

Όπως όλα δείχνουν,πρώτο μέλημα για τους ανθρώπους του τριφυλλιού είναι η παραμονή του βασικού κορμού,με τις μεταγραφές να πηγαίνουν σε δεύτερη μοίρα.
Ο Κουίνσι συγκαταλέγεται όπως έχουμε ξαναπεί ανάμεσα στους εκλεκτούς του Πορτογάλου τεχνικού κι έτσι ο Δημήτρης Γόντικας θα έχει νέες επαφές με τον μάνατζέρ του.Αυτό που θα κάνουν αρχικά,είναι να συμφωνήσουν μαζί του και μετά όλοι μαζί να πιέσουν την Αλ Σάαντ,προκειμένου να πάρει παράταση ο δανεισμός του.
Παράλληλα, σύντομα θα υπάρξει συνάντηση και με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, στον οποίο θα προταθεί μείωση συμβολαίου. Ο Φερέιρα ωστόσο θέλει να «χτίσει» πάνω του την «πράσινη» άμυνα της επόμενης σεζόν και θα κάνοειτα πάντα ώστε ο παίκτης να παραμείνει στο τριφύλλι.
Τέλος, την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις και με άλλους παίκτες.Καταρχήν θα γίνουν οι τελικές προτάσεις στους Γιόσου Σαριέγκι και Νίκο Σπυρόπουλο για την ανανέωση των συμβολαίων τους, πάντοτε με μειωμένες αποδοχές, ενώ θα υπάρξουν και οι πρώτες συζητήσεις με εκείνους που έχουν τα μεγάλα συμβόλαια, για να υπάρξει  μείωση.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.