Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιουνίου 2012

''Θα τα βρούμε τα λεφτά''

Για τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση,τον Σεμπάστιαν Λέτο αλλά και για τη συνάντηση του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο μίλησε στον τύπο,o Γιάννης Αλαφούζος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην "Goal News''

"Χρειαζόμαστε ένα ποσό κοντά στα 3,2 εκ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα για να είμαστε ΟΚ και σε αυτόν τον έλεγχο της UEFA. Αυτή τη στιγμή έχουμε συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού κι εκτιμώ πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα καταφέρουμε να βρούμε και τα υπόλοιπα χρήματα".
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο, στέλνοντας μάλιστα για άλλη μία φορά τις ευχές του στον Αργεντίνο: "Εύχομαι ολόψυχα να γίνει καλά. Ο Σεμπάστιαν είναι ένα παιδί που στάθηκε και κράτησε τον Παναθηναϊκό στις δύσκολες στιγμές και είναι χρέος μας να σταθούμε κι εμείς δίπλα του τώρα".
Επίσης, μίλησε και στην εφημερίδα "Sportday", λέγοντας για τη συνάντηση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο: "Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Βγενόπουλος μού έδωσε χρήσιμες συμβουλές και θα είναι πάντα στο πλευρό μας στην προσπάθεια που κάνουμε".


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.