Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουνίου 2011

Σκέψεις για Ανάκογλου και Γεωργιάδη

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Ζεσουάλντο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία και την διαφαινόμενη πρόσληψη του Ζήση Βρύζα σε θέση τεχνικού διευθυντή, η προσοχή στον Παναθηναϊκό στρέφεται πλέον στον μεταγραφικό τομέα.

Οι «πράσινοι» έχουν δώσει προτεραιότητα στις αγορές Πορτογαλίας και Βραζιλίας, τις οποίες γνωρίζει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, αναζητώντας αξιόλογες περιπτώσεις παικτών με χαμηλό κόστος, έχοντας θέσει σε δεύτερη μοίρα ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πλην των Τζαμέλ Αμπντούν και Ντουγκλάο Φερέιρα της Καβάλας, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού, υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να απασχολήσουν τους «πράσινους» και οι περιπτώσεις των Ανάκογλου και Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού.
Όσον αφορά στον Γεωργιάδη, ο 23χρονος μέσος των «Λιονταριών» πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, με τις εμφανίσεις του να τον φέρνουν στο «κατώφλι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, και στα θετικά συνυπολογίζεται το γεγονός πως έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες. Θετική γνώμη υπάρχει και για τον Ανάκογλου, ο οποίος φαντάζει καλή εναλλακτική λύση για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους δύο παίκτες να έχουν και προοπτικές εξέλιξης και μεταπωλητική αξία. Ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση των δύο νεαρών άσων του Πανσερραϊκού κατά τη διάρκεια της σεζόν, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εμπλακούν σε διαδικασία «πλειστηριασμού», και θα ενδιαφερθούν στην περίπτωση που κριθεί πως η απόκτηση τους είναι εφικτή μέσω της παραχώρησης έμψυχων ανταλλαγμάτων στον Πανσερραϊκό, από τη λίστα των παικτών που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ζεσιουάλντο Φερέιρα.
sportaction.gr