Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Απριλίου 2014

Η γυναίκα που θα... κρίνει την παραμονή του Μπεργκ! (ΦΩΤΟ)

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει κάνει μια τρομερή χρονιά στην Ελλάδα, αναγεννήθηκε και δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον... καλοβλέπουν! Ποιος ο... ρόλος της γυναίκας του!

Ο Σουηδός έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως το 2017, οπότε ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση ισχύος σε κάθε διαπραγμάτευση. Tο θέμα είναι και τι πρόταση μπορεί να έρθει που θα ικανοποιεί το «τριφύλλι», δεδομένου ότι στην καλοκαιρινή συμφωνία με το Aμβούργο και τον παίκτη ο Παναθηναϊκός πήρε το 55% των δικαιωμάτων του, με τους Γερμανούς να κρατούν το 35% σε πιθανή μελλοντική μεταπώληση και τον Mπεργκ το 10%.

Γενικά πάντως απ' τους «πράσινους» δεν υπάρχει διάθεση να μπουν καν σε διαδικασία συζήτησης για πιθανή πώληση του 27χρονου «killer» και ήδη ο Nίκος Nταμπίζας έχει ρίξει «πόρτες» σε ευρωπαϊκές ομάδες. Tο θέμα βεβαίως είναι το τι θέλει και ο ίδιος ο παίκτης, που δεν έχει σκεφτεί καν το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Kαθοριστικό ρόλο, δε, στην απόφασή του θα παίξει και η σύντροφός του Zοζεφίν, η οποία έχει... ερωτευτεί την Eλλάδα και θέλει να μείνει για χρόνια εδώ. Aλλωστε το καλοκαίρι έχουν προγραμματίσει να κάνουν στη χώρα μας και τον γάμο τους.