Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2011

Αναποφάσιστος ο Βρύζας

Ο Ζήσης Βρύζας είναι το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών, αφού είναι άγνωστο ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα έλεγε ο ίδιος σε πολύ στενό του κύκλο. 

Ο Βρύζας χθες ήταν... εξαφανισμένος. Aνθρωποι της Eθνικής τον έβλεπαν προβληματισμένο, αποξενωμένο, χωρίς να λέει πολλά πολλά και βέβαια μιλούσε συχνά στο τηλέφωνο.

Ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος είχε υποσχεθεί ότι θα μιλήσει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη μετά τον χθεσινό αγώνα του Καραϊσκάκη, και θα απαντούσε στην πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος του Δικεφάλου. Πρώτα όμως έπρεπε να υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε στον Δημήτρη Γόντικα, προεδρεύων αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, για το ραντεβού.

Αυτό επρόκειτο να γίνει μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα της Εθνικής, ενώ ο Βρύζας έφυγε για να συναντήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Η διάθεσή του ήταν να μη συμφωνήσει μαζί τους, αλλά ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τα όσα του μετέφεραν διάφοροι για το κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, αυτό που φαινόταν ως πιθανότερο σενάριο, ήταν να παραμείνει στην Εθνική. Ετσι κι αλλιώς, τα εισιτήριά του για το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκδοθεί και κανένας δεν απέκλειε το ενδεχόμενο να ταξιδέψει αύριο μαζί με τον Σάντος.
Η αλήθεια είναι ότι ο Βρύζας μετά τον αγώνα με αντίπαλο τη Μάλτα εμφανίστηκε πολύ φορτισμένος. Από τη μία ήθελε να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει επιστρέφοντας στον ΠΑΟΚ, όμως από την άλλη, δεν ήταν σε θέση να «μετρήσει» τις αντιδράσεις που υπήρξαν στη Θεσσαλονίκη λόγω των δημοσιευμάτων για δεδομένη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, κάτι που ο ίδιος αρνιόταν.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, δεν είχε καμία επικοινωνία με τον Ζαγοράκη, έτσι ώστε να αποκαλύψει σε αυτόν τις σκέψεις του. Ισως και να ήθελε να μιλήσει πρώτα με τον Παναθηναϊκό, να κάνει σαφή τη θέση του και μετά να μιλήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Οριστική εξέλιξη θα υπάρξει σήμερα. Αν πάει στον Παναθηναϊκό, θα δικαιωθούν όσοι μιλούσαν για συμφωνία. Αν αποφασίσει ΠΑΟΚ, θα αποδειχτεί ότι ο Ζαγοράκης κινήθηκε σωστά και σε καλό τάιμινγκ για να τον φέρει πίσω. Αν μείνει στην Εθνική, είναι μια επιλογή που σίγουρα τον αποφορτίζει...