Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2011

Κι όμως, δεν έχει τελειώσει ακόμα του Σισέ!

Σίγουρα όλοι είμαστε απογοητευμένοι αυτές τις μέρες. Οι περισσότεροι από εμάς πιστέψαμε ότι ο Τζιμπρίλαρος έκλεισε στην Λάτσιο και του χρόνου θα είναι συμπαίκτης με τον Κλόζε. Εννοείται πως κανένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν θέλει να φύγει ο αρχηγός μας. «Κύριοι» γαύροι, συγνώμη που θα σας το πω, αλλά ο Σισέ δεν έχει φύγει ακόμα και δεν είναι σίγουρο τίποτα.

Όπως είχε πει και στο τελευταίο του κείμενο ο Green Knight, «ακόμα και στον πόλεμο η σημαία είναι ιερό πράγμα». Έτσι και εδώ, για εμάς, ο Τζιμπρίλ είναι ένα ιερό κομμάτι της ομάδας μας αφού αποτελεί αρχηγό, σημαία και μπροστάρη. Βέβαια, κακά τα ψέματα, ίσως ο Γάλλος είναι μια υπερπολυτέλεια για ένα χαμηλό πρωτάθλημα σαν το Ελληνικό. Όμως δεν παίζει δα και στον Περέα. Στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας που την δοξάζουν στην όλη την Ευρώπη παίζει, είναι τιμή μας και τιμή του.

Εμείς σας οπαδοί/φίλαθλοι ό,τι είχαμε να κάνουμε από την πλευρά μας νομίζω το κάναμε αφού το όνομα του έγινε το πιο ωραίο τραγούδι στα χείλη μας. Αφού κάναμε ένα «ντου» που οργανώθηκε μέσα σε λίγες ώρες στο γκρουπ της Λάτσιο στο facebook για το οποίο μίλαγαν την επόμενη μέρα όλα τα αθλητικά σαίτ. Εμείς τον στηρίξαμε και του δείξαμε την αγάπη μας όπου τον βλέπαμε, εντός και εκτός γηπέδου. Τελευταία μας «υποχρέωση» νομίζω πως είναι να παραβρεθούμε την Παρασκευή στο πάρτυ που διοργανώνει ο Σισέ στη Χαλκίδα και να του τονίσουμε ότι αυτό το πάρτυ δεν θα είναι αποχαιρετιστήριο.


Και για να κλείσω αφήστε με να το πιστεύω, ίσως και να ονειροπολώ, ότι αυτό το πάρτυ δεν είναι η τελευταία μας συνάντηση με τον Γάλλο El Matador. Αν έχουμε σοβαρή λύση στο επόμενο ΔΣ, βγει πρόεδρος και πάρει την ΠΑΕ αυτός που ακούγεται ότι θα την πάρει (λίγο πολύ όλοι ξέρουμε σε ποιον αναφέρομαι) τότε νομίζω πως προτεραιότητα και των δύο (μεγαλομετόχου και προέδρου) θα είναι η παραμονή Σισέ.
  
Άλλωστε ο Τζιμπρίλαρος ποτέ δεν είπε ότι θέλει να φύγει, μάλλον οι κύριοι Αμέτοχοι τον διώχνουν.

Πράσινα αδέρφια, όσο δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, ο Τζιμπρίλ μας παραμένει παίκτης του Παναθηναϊκού μας!

Stand Your Ground