Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2011

Θέλει Λάτσιο, θέλω Σισέ

Κόντρα στην ειδησιογραφία των τελευταίων ημερών δεν θα ασχοληθώ με τους αλήτες που οργίαζαν στο παρασκήνιο, αλλά με την ομάδα μου και το αγωνιστικό προφίλ της. 


Ο Τζιμπρίλ Σισέ ετοιμάζει βαλίτσες λέγοντας πως θέλει να πάει στην Λάτσιο και εμείς τα έχουμε βάψει μαύρα. Και τι κάνουμε δηλαδή, όταν χάνουμε έναν τόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή και προορίζουμε για αντικαταστάτη του τον Νούνο Γκόμεζ. 


Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι επίσης και αυτόν τον Πορτογάλο να πασχίζει να σκοράρει. Τελικά όμως, ευτυχώς για εμάς, δεν θα προχωρήσει το θέμα διότι ότι όσες πιθανότητες είχε ο Νούνο Γκόμεζ να αντικαταστήσει επάξια τον Σισέ, τόσες πιθανότητες έχει και ο Αντώνης Πετρόπουλος για παράδειγμα. 


Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες οι εποχές και δεν μπορεί το τριφύλλι να διαθέτει έναν παίκτη σαν τον Σισέ στο ρόστερ του, αλλά ας ψάξουν λίγο καλύτερα για έναν αντικαταστάτη που τουλάχιστον να μην πονάνε τα μάτια μας.  Πάντως, θα μου είναι δύσκολο να συνηθίσω τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Σισέ. Και ενώ αποχωρούν αυτοί που πρέπει να μείνουν, ανανεώνουν αυτοί που δεν πρέπει. 


Βρωμάει η αγορά από τερματοφύλακες και εμείς ανανεώνουμε με τον Στέφανο Κοτσόλη, που μάλλον θα πάρει θέση βασικού αντί του Τζόρβα. Κόντρα στα λεγόμενα των περισσοτέρων Παναθηναϊκών, μπορεί ο Τζόρβας να έκανε κακή χρονιά, αλλά δεν θα έπρεπε να τον σταυρώσουμε. Και φυσικά ο Κοτσόλης δεν κάνει για βασικός. Κάτι πρέπει να γίνει στον άσο γιατί θα υπάρχει πρόβλημα του χρόνου. 


Για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου θέμα, αυτό του Μαρτσέλο Μάτος, που έχει γίνει σήριαλ τύπου «Λάμψης». Θα γυρίσει, δεν θα γυρίσει, ο Παναθηναϊκός σκλήρυνε τη στάση απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή που ίδιος ξενέρωσε. 


Τώρα το «γυαλί ράγισε» και είναι άσκοπο να παρακαλάει. Ας πιέσει για τα λεφτά που θα πρέπει δυστυχώς να είναι κάτω από τα 2 εκ ευρώ που ζητάει. 


Η Μποταφόγκο δεν έχει μαντίλι να κλάψει και οι «πράσινοι» δεν θα πάρουν ποτέ αυτά τα λεφτά, ούτε καν τα μισά που ξόδεψαν κάποτε.


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!