Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤIΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ

Πάει καιρός από τότε που τα είπαμε, πρώτη θέση για την ομάδα στα play off, στασιμότητα στα διοικητικά και ησυχία εν ολίγοις. Παραμένει λοιπόν και την νέα χρονιά στον πάγκο ο Ζεζουάλδο Φερέιρα και ελπίζουμε να χτίσει ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης.

Οι μέρες περνάνε όμως και ο Παναθηναϊκός καλείται να αρχίσει σχετικά νωρίς τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφές για να δημιουργήσει το σύνολο της νέας χρονιάς. Οι μέτοχοι εξακολουθούν να είναι άφαντοι και η οργή στις τάξεις του κόσμου μεγαλώνει. Όλοι αγωνιούν για την έκβαση των διοικητικών και πιστεύω πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις θέλουν δε θέλουν….

Η χρονιά που πέρασε άφησε πολλές πληγές στην ομάδα αλλά και διχόνοιες στις τάξεις των φιλάθλων της. Ότι θα έρθει η μέρα να δω Παναθηναϊκούς να έρχονται στα χέρια και να χτυπιούνται ομολογώ δεν το περίμενα. Σε προηγούμενα άρθρα είχα γράψει για όλο αυτό το μίσος και πως η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει. Ελπίζω αυτά τα παθογόνα φαινόμενα να εκλείψουν σύντομα,με διαιρεμένο κόσμο δεν πάμε ΠΟΥΘΕΝΑ!

Τελικά αντί να αγανακτούμε με τους μετόχους αγανακτούμε ο ένας με τον άλλον;
Στα ποδοσφαιρικά ο μεγάλος Ζιλμπέρτο Σίλβα αποχώρησε για την Βραζιλία, ο Λέτο πιστεύω σύντομα θα πουληθεί ενώ δύσκολα ή εύκολα ελπίζω πως ο Τζιμπρίλαρος θα παραμείνει κοντά μας. Στο θέμα του τεχνικού διευθυντή το μόνο που δεν θέλει κανείς είναι ο Ζήσης Βρύζας να βγεί…

Αντωνίου (Σόουζα,Μελίσσης και Λάζαρος 7 μύρια, άρνηση απόκτησης του Φαλκάο επειδή δεν ήταν…γκολτζής και πολλά άλλα) .Άλλωστε ο Φαλκάο μόνο 25 γκολ πέτυχε στο φετινό Γιουρόπα Λίγκ και άλλα τόσα στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα. Εδώ θα κόλλαγε η φράση του Αλέφαντου μάλλον, ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ…

Η νέα διοίκηση της ομάδας δύσκολα θα ρίξει τα λεφτά που βλέπαμε επί πολυμετοχικότητας,επομένως αφού στις μεταγραφές δεν θα πάνε μεγάλα ποσά οφείλουν οι υπεύθυνοι να λειτουργήσουν με ποδοσφαιρική λογική και νοοτροπία επενδύοντας χρήματα στους σκάουτερ αναβαθμίζοντας παράλληλα τον ρόλο των ακαδημιών.

Όσο για το καυτό θέμα με τα στημένα θα πω πως όταν έγραφα για ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ της πολυμετοχικότητας πολλοί δεν καταλάβαιναν,μην αρχίσουν και βγαίνουν τα ματς των επόμενων χρόνων μόνο και γίνουμε κυριολεκτικά ΡΕΖΙΛΙ.Το ποδόσφαιρο δεν είναι αθώο και όπως είχα γράψει κάποιοι δεν αρμόζουν στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Αυτοί οι κάποιοι έχουν παίξει πολλών ειδών παιχνίδια στις πλάτες του συλλόγου.Δύσκολα πιστεύω πάντως πως θα λάμψει η αλήθεια η οποία μένει αιχμάλωτη σε στενούς…κύκλους.


Σήμερα το βράδυ έχει πίτσα στο Μπάσκετ και ελπίζω να…καλοπεράσουν οι φιλοξενούμενοι.

Επειδή όμως μας να απασχολούν και τα της κοινωνίας καλώ ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες στην πλατεία Συντάγματος από τις 18.00 σήμερα αλλά και στις άλλες πλατείες της χώρας. Ειρηνικά πάντα δίνουμε μια απάντηση στο σάπιο πολιτικό σύστημα και προασπίζουμε το αύριο των παιδιών μας….