Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2011

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ και ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Γεια σας φίλοι του Τριφυλλιού και του newspao.grΣήμερα η μεγάλη μέρα... Σίγουρα η μόνη Γαυροομάδα που χαιρόμαστε να βλέπουμε και δεν μας κάνει να βαριόμαστε ποτέ είναι η μπασκετικοί Γαύροι. Πάντα και κάθε χρόνο είναι λεφτάδες και κάνουν βήματα μπροστά αλλά στο τέλος της χρονιάς παίρνουν το πολύ το κύπελλο (ή αλλιώς lucky cup όπως είπε και ένας φίλος ο οποίος θυμήθηκε το γνωστό παγωτό). Έτσι και φέτος.

Για θυμηθούμε ότι πολύ μιλάνε...μετά τη νίκη στη Φενέρ (του δικού μας Σάρας) ήταν έτοιμοι για Βαρκελώνη. Αποτέλεσμα? Ούτε καν πήγαν εκεί. Εκεί που πήρε η Πανάθα το 6ο αστέρι. Μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα? Άρχισαν πάλι. Θα σας . το ένα, θα σας . το άλλο. Ο Ζότς δεν απαντούσε. Αποτέλεσμα? Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 2-0! Αλλά ΟΚ ξέρουμε τους φταίει η διαιτησία. Τα μάθαμε τόσα χρόνια. 

Την περασμένη Πέμπτη τους δώσαμε το παιχνίδι...ήταν φανερό, το είδε όλη η Ελλάδα, ήμασταν 6 πόντους μπροστα 4 λεπτά πριν το τέλος, τα πρόβατα στην εξέδρα άρχιζαν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια τους...τους το δώσαμε γιατί δεν θα τελείωνε το παιχνίδι...τουλάχιστον μπορούν να μας πουν και μεγαλόψυχους...αλλά τα δώρα τελείωσαν το βράδυ της Πέμπτης όπως και η κλαψοαβάντα τους στους διαιτητές....  

Δηλαδή τα φάουλ τα δικά τους να μη δίνονται? Πως την είδαν τη δουλειά? Τον Τεόντοσιτς που κάνει καραγκιοζιλίκια να μην του ρίξουν τεχνική ποινή? Καλά για το μπουκάλι που πέταξε σε οπαδούς στον δεύτερο τελικό απ' ότι άκουσα θα φάει πρόστιμο. Αυτό δεν είναι σκάνδαλο? Επειδή ρίξανε λεφτά οι Αγγελόπουλοι πρέπει να αλλάξει το μπάσκετ? Εμείς πήραμε Γιαννάκη? Εμείς χρυσοπληρώνουμε και πήραμε Παπαλουκά, Τεόντοσιτς, Σπανούλη, Κέσελ, Γλυνιαδάκη, Χαλπερίν και τα άλλα παιδιά? Δηλαδή αν εμένα μου πουλήσει ο περιπτεράς τσιγάρα με 30 ευρώ το πακέτο, θα φταίει αυτός και όχι εγώ? Ή το σύστημα που δεν καταπολεμάει το κάπνισμα? Γελάει ο κόσμος. 

Δυστυχώς το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ κερδίζει ο καλύτερος γιατί δεν αρκεί ένα σφύριγμα μόνο για να σε αδικήσει, όπως στο ποδόσφαιρο. Οπότε διάλεξαν λάθος άθλημα για να κλαίνε! Γιατί σε αυτό το άθλημα παίζουν όλοι και στο τέλος τα σηκώνει η Πανάθα!

Υ.Σ. Καλό καλοκαίρι σε όλους, θα τα ξανά πούμε...!