Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιουνίου 2011

“Ναμαστε παλι εδω Ανδρεα….Γιαννη και λοιποι μετοχο-α-μετοχοι”…



Σαν να μην περασε μια μερα…….απο τοτε που οι μετοχο-α-μετοχοι αποφασισιαν τα βαλουν τα εγωκεντρικα τους θελω πανω απο την ομαδα, και να την αφησουν να διαλυεται, βλεποντας το αποτελεσμα απο τον δικο τους λοφο ως αλλοι (νεοι) Νερωνες……..

Το γεγονος βεβαια οτι οι φιλαθλοι και οι οπαδοι δεν εχουν αντιδρασει δυναμικα….τους κανουν οχι μονο να βλεπουν την διαλυση και να μην κανουν τιποτα……αλλα και να βγαινουν συνεχως να μας μιλανε για ομοψυχια και ενοτητα .
Ας τα παρουμε τα πραγματα με την σειρα (οχι κατ’αναγκη χρονολογικη)
Τζιγκερ
Ειναι γνωστη η θητεια του ολα αυτα τα χρονια στον Παναθηναικο….εχει βαλει λεφτα στην ομαδα…..αλλα και εχει βγαλει λεφτα απο αυτην, απο το CL.
Η ομαδα στα χερια του ηταν λογιστικα και ταμειακα τακτοποιημενη (οι τροποι που χρησιμοποιηθηκαν βεβαια ποικιλουν αλλα ποιος νοιαζεται), ωσπου ω του θαυματος αποφασισε να ανοιξει την πολυμετοχικοτητα στην ΠΕΚ και σε ολους οσους θελανε , παραχωρωντας το 45,3% των μετοχων, οπερ εδει δειξε , συνεχιζει να ειναι μεγαλομετοχος με το πανω χερι σε ολες τις αποφασεις.
Στην διαρκεια της πρωτης και δευτερης χρονιας της πολυμετοχικοτητας ξοδευτηκαν πολλα λεφτα πραγμα αγνωστο για τον Τζιγκερ, και ηρθαν παιχταραδες (και φυσικα για να μην τον αφησουν παραπονουμενο, εφεραν και “παλτα” στην ομαδα μιας και ειναι ο αγαπημενος του τυπος παιχτη)
Οταν ξαφνικα αποφασισε να ασχοληεθι με στοιχηματικη εταιρεια , θελησε να δωσει το 24,7% απο τις μετοχες που κατεχει , χαριζωντας τες και πληρωνοντας σαν χορηγια και 4 μυρια , αρα ουσιαστικα οχι μονο τις χαριζε αλλα πληρωνε απο πανω για να τις ξεφορτωθει…..
Στα καινουρια μαθηματικα , ο Τζιγκερ ενω συνεχιζει να κατεχει το 24,7% , συμπεριφερεται σαν 30% μιας και το 24,7% καπου το εχει βαλει και δεν ξερει που…….απο οτι εμαθα ψαχνετε ομως…..
Ξιφομαχος
Εκ των συνιδρυτων της ΠΕΚ με τον Παυλο, ο εις εκ των Αμπραμοβιτς ( τον αλλον προσπαθουμε να τον βρουμε).
Οταν ηταν στην ΠΕΚ με τον Παυλο ειχε οραμα για την ομαδα…..ηθελε να κανει περηφανες εκατομμυρια πρασινες καρδιες, να εκτοξευσει την ομαδα και να απογειωσει τα πρασινα ονειρα μας…
Μεσα σε αυτη την πρασινη παραζαλη ποιος δεν τον πιστεψε? και ποιος δεν τον στηριξε απο τους φιλαθλους?….
Και ξαφνικα αρχισε ο πολεμος με Τζιγκερ……και με Πρασινη………και οιλοι οι φιλαθλοι αναρωτηθηκαμε….” Τι εγινε ρε παιδια?”
Ο ξιφομαχος σταματησε να ασχολειται με τον ΠΑΟ της πρασινης καρδιας του ετσι ξαφνικα εφυγε ενα πρωι χωρις να ωοιθει την αναγκη να εξηγησει το γιατι, εστω στους φιλαθλους που τον πιστεψαν.
Μπουγαδιαρης…..η μουσατος….η κοτερακιας
Ο προεδρος του νταμπλ…..της… ενωμενης ομαδας ….που του χρεωσαν οτι μπορει να φανταστει κανεις…….απο την σπαταλη των χρηματων, μεχρι του ζητησαν να λογοδοτησει για τις αποφασεις που πηρε σαν προεδρος
Επι προεδριας του ειδαμε πολλα καλα , και πολλα ασχημα….εκανε λαθη αλλα αλιμονο ποιος δεν κανει…..αλλα του χρεωσαν πολλα και αδικα τα διαφορα ενθεν και κειθεν φερεφωνα και φυσικα ποτε δεν του συγχωρηθηκε οτι αρχισε να εχει ερισμα στον κοσμο του ΠΑΟ……αυτο ηταν το προβλημα για τον πεολεμο που δεχθηκε….
Εφυγε και αυτος χωρις ουσιαστικα να εξηγησει τους ακριβης λογους .
Διοσκουροι
Παυλε μας…..γητευτη των πρασινων ονειρων μας…..Παυλε Θεε παρε την ΠΑΕ ……..αλλα ο ΠΑυλος ποιει την νυσσαν.
ΕΙτε γιατι εχει 1200 εργαζομενους που πρεπει να “θρεψει” λες και οι αλλοι μετοχοι δεν εχουν εργαζομενους, αλλα περιστερια στην δουλεψη τους
Μεγαλη απογοητευση ο ποδοσφαιρικος Παυλος ….ουτε στα χειροτερα ποδοσφαιρικα μας ονειρα δεν ειχαμε δει αδιαφορο Παυλο για την ΠΑΕ.
Το οτι ειναι ΠΑναθηναικος δεν αμφισβητειται……το οτι εβαλε πανω απο τον ΠΑΟ (στο ποδοσφαιρο) τον εγωισμο του και παλι δεν αμφισβητειται…….αλλα πειτελους ΠΑυλο πες μας γιατι ξεκινησε ο πολεμος στον Ξιφομαχο απο τοτε που χαλασε την συμφωνια με τον Δημητρακη να παρουν την ΠΑΕ (πλανο Β λεγεται) , και προσπαθησε να την παρει μονος του
Μπουμπουκια ολοι τους…..ενας και ενας …..
Τζιγκερ σταματα να μας δουλευεις…….ΔΕΝ θα παρει κανεις το 24,7% γιατι ΚΑΝΕΙΣ απο του υπαρχοντες μετοχους δεν θα εχει το 50,1% για να κανει κουμαντο.
Ασε τις τρελλες και δωσε το ποσοστο σου και ασχολησου με την στοιχηματικη εταιρεια.
Ξιφομαχε……αφου πρωτα εξηγησεις σε ολους γιατι εφυγες….με λεπτομερειες…….κανε προταση στον Τζιγγερ για ολο το ποσοστο του
Μπουγαδιαρη……κοψε τα τρελλα και γυρνα στην ομαδα…..μην κανεις σαν μωρο και οποτε στα χωνει καποιος απο τους αλλους αμετοχους φευγεις…….κατσε εδω να παλεψεις να δειξεις οτι εχεις δικιο.
Και τελος…….Α ρε Παυλε μας….
Δανειζομενος μια ατακα του κορυφαιου κωμικου Λαμπρουκου , απυεθυνομενος στους α-μετοχους τους λεω…
“Τον νου σας ρεμαλια”…….εχεται κανει την ομαδα σαν τα μουτρα σας …….ξυπνατε και αφηστε τα εγωιστικα παιχνιδακια…….αλλοιως πισσα και πουπουλα για ολους…….μην κατεβασετε τους φιλαθλους στον δρομο παλι…….”Τον νου σας ρεμαλια….”