Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαΐου 2011

Στράτος Περπέρογλου και Μιλένκο Τέπιτς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Newspao.gr





Με το που αποχώρησε από το γήπεδο και πριν καν μπει στα αποδυτήρια το Newspao.gr μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα απίστευτα συναισθήματα του, όπως χαρακτηριστικά είπε.

- Στράτο το έκτο είναι στα χέρια σας...

Είναι απίστευτα τα συναισθηματά μου. Είναι δύσκολο να το περιγράψεις με λέξεις. Για έκτη φορά αυτή η ομάδα κατακτά το ευρωπαϊκό σε μια χρονιά πραγματικά δύσκολη. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να ανεβούμε και πάλι στην κορυφή”.

- Παρόλο που ήσασταν οι κυρίαρχοι του αγώνα υπήρξε κάποια στιγμή του αγώνα που να φοβήθηκες ;

Εντάξει, στο τέλος ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα χάσαμε κάποιες βολές και λέι απ και βάλαμε την Μακάμπι στο παιχνίδι όμως η υπεροχή μας είναι εμφανής σε όλο το παιχνίδι”.

- Μπορεί ο κόσμος του Τριφυλλιού να ήταν λιγότερος από αυτόν της Μακάμπι όμως ήταν συγκλονιστικότερος. Τι έχεις να πεις για τους φιλάθλους σας ;

Ο κόσμος ήταν απίστευτος. Τι να τους πούμε εκτός από ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ήταν για ακόμη μια φορά συγκλονιστικοί. Μας είχαν στηρίξει πάρα πολύ πέρυσςι που είχαμε αποκλειστεί και μας βοήθησαν πάρα πολύ και εδώ στη Βαρκελώνη και χαιρόμαστε πάρα πολύ που μπορέσαμε να τους κάνουμε ξανά υπερήφανους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και το τρόπαιο το αφιερώνουμε σε αυτούς”.

- Εκτός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που αλλού αφιερώνεις το έκτο ;

Στην κορούλα μου που είναι μόλις τεσσάρων μηνών και ήταν εδώ”.

Ιδιαίτερα ευτυχισμένος όπως είναι λογικό ήταν και ο Μιλένκο Τέπιτς που κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό και με το που αποχώρησε από το παρκέ με το τρόπαιο στα χέρια του μίλησε αποκλειστικά στο newspao.gr για τον μεγάλο τελικό και την εμπειρία αυτή.


Πες μου, πως νιώθεις. Έχεις συνειδητοποιήσεις τι κρατάς ;

Νιώθω φανταστικά ! Είναι μια απίστευτη στιγμή αυτό που ζούμε. Είναι το πρώτο μου ευρωπαϊκό με τον Παναθηναϊκό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που είμαι μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι είχαμε έρθει στην Βαρκελώνη για να το πάρουμε. Μπορεί στον ημιτελικό να μην παίξαμε όπως θα θέλαμε όμως τελικά στον τελικό όλα πήγαν καλά. Το αξίζαμε να είμαστε στο φάιναλ φορ και ακόμα περισσότερο αξίζαμε το τρόπαιο. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στον τελικό και πάρα τα μικρά λάθη που κάναμε στο τέλος του αγώνα είμαστε πρωταθλητές”.

- Υπήρξε κάποια στιγμή που να φοβηθήκες καθόλου πως μπορεί κάτι να μην πάει καλά ;

Η αλήθεια είναι πως προς το τέλος δεν πήραμε καλές αποφάσεις, χάσαμε κάποια λέι απς και δώσαμε στην Μακάμπι την ευκαιρία να μειώσει. Όμως αξίζαμε τη νίκη και το τρόπαιο και δεν θα το αφήναμε στο τέλος αφού σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι”.

- Να υποθέσω ότι είναι η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα σου ;

“Από όταν ξεκίνησα το μπάσκετ ονειρευόμουν αυτή τη τη στιγμή και τώρα την ζω. Είναι αναμφισβήτητα η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να ζήσει μια τέτοια στιγμή και εγώ είμαι από τους τυχερούς”.

- Το πρώτο το πήρατε τώρα με το που επιστρέψετε πάτε για το δεύτερο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό;

“Για την ώρα να χαρούμε το ευρωπαϊκό, μετά να πάρουμε μια ανάσα και με το που επιστρέψουμε θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Εννοείται πως στόχος μας είναι να είμαστε εμείς οι νικητές και σε εκείνον τον τελικό”.

- Μιλένκο όλα δείχνουν ότι το τρίτο τριπλ κράουν του Παναθηναϊκού δεν είναι μακριά...

“Εντάξει ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας για να τελειώσει η σεζόν αλλά η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μακάρι να πάνε όλα καλά όπως και στον τελικό στη Βαρκελώνη και να πανηγυρίσουμε και το τριπλ κράουν”.

Ένα σχόλιο για τον κόσμο σας που βρέθηκε στην Βαρκελώνη ;

“Ήταν φανταστικός ! Μας βοήθησαν πάρα πολύ και στον τελικό αλλά και όλη την χρονιά. Ο κόσμος μας είναι απίστευτος και είναι πραγματικά μέλος της μεγάλης οικογένειας που λέγεται Παναθηναϊκός !”.

- Μιλένκο, τελικά στην Βαρκελώνη είναι ωραία με το έκτο για παρέα ε;
“Εννοείται !!!”

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα