Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαΐου 2011

Λίγο να του μοιάζατε...

Την δίψα του για να αγωνίζεται και να δίνει τα πάντα ώστε να εκπληρώσει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του απέδειξε για ακόμα μία φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος παρά το ρεπό που είχε δώσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες του, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του «τριφυλλιού» πήγε στις εγκαταστάσεις των «πρασίνων» και προπονήθηκε ώστε να ξεπεράσει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει και να είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα των playoff με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Γάλλος επιθετικός των «πρασίνων» έχει πάρει πολύ ζεστά την υπόθεση «playoff» αφού με κάθε του κίνηση δείχνει την δίψα του ώστε το «τριφύλλι» να εξασφαλίσει την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του ChampionsLeague. Μάλιστα στα μέσα της περασμένης εβδομάδες είχε μιλήσει προς τους συμπαίκτες τους πως θα πρέπει επιτέλους να αλλάξουν πρόσωπο ώστε να μην χαθεί το προβάδισμα που έχουν εξασφαλίσει από τους διώκτες τους μέσω της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού δείχνει με την στάση του πως το μόνο που δεν τον απασχολεί την συγκεκριμένη περίοδο είναι το αν θα παραμείνει και του χρόνου στην Παιανία. Άλλωστε ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει αποδείξει, τα δύο αυτά χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, το πόσο τελειομανής είναι και θέλει να κλείσει όσο πιο… ευχάριστα γίνεται την σεζόν για το «τριφύλλι», παρά την απώλεια του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου με την κατάκτηση της πρώτης θέσης των playoff.