Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαΐου 2011

Κοιτάζει και στην Ολλανδία για τεχνικό διευθυντή

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν την αναζήτηση του «εκλεκτού» για τη θέση του τεχνικού διευθυντή έχοντας δώσει προτεραιότητα σε λύση από το εξωτερικό, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις από την Ολλανδία.

Το «ολλανδικό μοντέλο» λειτουργίας με την αξιοποίηση των ακαδημιών, την οργάνωση αξιόπιστου τμήματος σκάουτινγκ, και την απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών με χαμηλό οικονομικό κόστος και προοπτικές μεταπώλησης, είναι μία από τις λύσεις που εξετάζονται.

Οι «πράσινοι» αναζητούν τον «εκλεκτό» που θα αναλάβει να «τρέξει» το μεταγραφιικό σχεδιασμό της ομάδας, σε συνεργασία με το Ζεσουάλντο Φερέιρα, ενώ παράλληλα θα αξιοποιήσει και τις διασυνδέσεις του στον τομέα των πωλήσεων, εφόσον προκύψει ενδιαφέρον για κάποιο παίκτη από το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Στη σχετική λίστα των διοικούντων τον Παναθηναϊκό βρίσκονται πολλά ονόματα, με τους «πράσινους» πάντως να διαψεύδουν τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο του Αλιόσα Ασάνοβιτς.

Στο προσκήνιο διατηρείται και το όνομα του Γιάσμινκο Βέλιτς, και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η επαναδραστηριοποίηση του Βόσνιου στα δρώμενα του Παναθηναϊκού, στα «υπέρ» του οποίου συνυπολογίζεται το επιτυχημένο πέρασμα του από τη θέση στο παρελθόν, όπου είχε αξιόλογες επιλογές με σχετικά μικρό οικονομικό κόστος στο μεταγραφικό σχεδιασμό.