Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαΐου 2011

Που έχεις μπλέξει ρε Ζεσουάλδο!

ΟΑΚΑ, Φάληρο, Βόλος και τώρα ο τελικός του Κυπέλλου. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε το λάθος να παρακολουθήσει την παρωδία του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να… τρελαθεί με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσα δεν είχε δει και ζήσει στην 35χρονη καριέρα του στην προπονητική, τα έχει βιώσει στο πρώτο του εξάμηνο στην Παιανία. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει να λέει στα εγγόνια του στην Πορτογαλία, για όσα τραγελαφικά γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου τον πήραν στο κυνήγι οπαδοί του «τριφυλλιού», στο Φάληρο έζησε τα απίστευτα με τον Καλόπουλο, τον Μαρινάκη και το «ντου» στο φινάλε ενώ στον Βόλο ήρθε να δέσει το γλυκό με το... σόου του Μπέου.

Αρκετές φορές έχουμε καταγράψει την απογοήτευση του 64χρονου προπονητή του Παναθηναϊκού για το τριτοκοσμικό μας πρωτάθλημα-σε σημείο να σκέφτεται πολύ σοβαρά να… χαιρετήσει στο τέλος της χρονιάς- ενώ πήρε ακόμη μια γεύση το βράδυ του Σαββάτου, όταν έκατσε μαζί με συνεργάτες του να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου. «Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε λίγο θα πετάνε βόμβες μέσα στο γήπεδο» ήταν μία από τις ατάκες του Ζεσουάλδο, ο οποίος πραγματικά τα έχει δει όλα!
gazzetta.gr