Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαΐου 2011

«Σπρώχνει» παίκτες ο Φρέιτας!

Η θητεία του Κάρλος Φρέιτας στον Παναθηναϊκό ήταν σύντομη, ωστόσο ο Πορτογάλος διατηρεί άριστες σχέσεις με κάποιους «πράσινους» και φυσικά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», που πλέον βρίσκεται στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, έχει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες 17 ονόματα και τέσσερα εξ αυτών τα έχει προτείνει στον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για τον 32χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, Αντερσον Πόλγκα, τον 25χρονο Μαυροβούνιο αριστερό εξτρέμ, Σίμον Βούκτσεβιτς, τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό, Σιναμά Πονγκόλ και τον 26χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ, Λεάντρο Γκρίμι.

Πιο εφικτή για τον Παναθηναϊκό είναι η περίπτωση του Πονγκόλ, του οποίου το κασέ δεν ξεπερνά τις 700.000 ευρώ και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σαραγόσα, έχοντας 22 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο Πόλγκα, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό, θέλει να επιστρέψει στη Βραζιλία, αλλά δύσκολα θα βρει το ένα εκατ. ευρώ με το οποίο αμείβεται στην πατρίδα του.

Καλή είναι και η περίπτωση του Γκρίμι, αλλά τελευταία ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό, μένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου πέντε μήνες. Το κασέ του πάντως είναι προσιτό αφού παίρνει περίπου 400.000 ευρώ ετησίως.

Αντίθετα πολύ δύσκολη είναι η περίπτωση του Βούκσεβιτς που και υψηλό κασέ έχει και πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται για αυτόν...

πηγη:theplayer