Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαΐου 2011

Γελάει ο κόσμος κύριοι



Ειλικρινά πιο αστεία απόφαση από αυτή που πήραν το απόγευμα οι Νικητιάδης-Μπιτσαξής και κυρίως ο Γερουλάνος δεν υπάρχει. 

Καταρχάς, ποιος ο λόγος να αποφασίσουν οι Μπιτσαξής και Νικητιάδης την αναβολή των πλέι-οφ, επειδή, λέει, δεν έχει γίνει κάτι από την ΕΠΟ και την Σούπερλιγκ στο θέμα της βίας; Καλά πλάκα κάνουμε;

Μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου τι είχε γίνει δηλαδή από τις αρμόδιες αρχές, έτσι ώστε να θεωρείται εφικτή η διεξαγωγή των πλέι-οφ; Γιατί μη μας πει κανείς πως αν δεν γινόταν το ροντέο του ΟΑΚΑ, θα έκαναν σύσκεψη σήμερα οι πολιτειακοί παράγοντες, για να αποφασίσουν την αναβολή του μίνι πρωταθλήματος. Άρα η σκέψη για σύσκεψη και η απόφαση είναι ευκαιριακές, ενέχουν λαϊκισμό, γίνονται για τα μάτια του κόσμου (ότι και καλά η Πολιτεία κάνει κάτι για το θέμα) και κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν θα έχουν.

Το πιο κωμικό της ιστορίας όμως είναι το...αποτέλεσμα. Ή μάλλον το μη αποτέλεσμα. Ο Γερουλάνος που υποτίθεται ως προϊστάμενος τους έπρεπε να αποδεχθεί ή να απορρίψει την πρόταση τους, νίπτει τας χείρας του, βαφτίζεται Πόντιος Πιλάτος και ρίχνει το μπαλάκι στον Πρωθυπουργό! Ναι, στον Πρωθυπουργό. Τι λέτε ρε, που έλεγε και ο Θανόπουλος; Ασχέτως αν συμπαθείτε ή όχι τον Παπανδρέου, θα συμφωνήσετε ότι «άλλη δουλειά δεν είχε ο Πρωθυπουργός με τα πλέι-οφ της Σούπερλιγκας θα ασχοληθεί».

Σοβαρά μιλάνε; «Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να επιληφθεί ο Πρωθυπουργός», υποστήριξε ο Γερουλάνος, ο οποίος βέβαια θα κάνει μια σχετική εισήγηση. Αστειότητες. Και ο Γερουλάνος γιατί πληρώνεται αν δεν μπορεί να αποφασίσει κάτι που αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα. Σιγά την απόφαση ζωής κύριε Υπουργέ. Ποιος χέστηκε για τα πλέι-οφ; Ο Μπέος και οι υπόλοιποι μόνο. Πάρτε μία απόφαση εσείς να τελειώνει η ιστορία.

Και σε κάθε περίπτωση αν υπάρξει αναβολή ή ματαίωση λόγω των κρουσμάτων βίας, τότε θα πρόκειται για ανέκδοτο. Ποιος τιμωρείται δηλαδή έτσι; Ή μήπως θα αλλάξει κάτι στη μάστιγα της βίας, με αυτή την γελοιότητα περί αναβολής; Σας παρακαλώ. 
Πάνος Βόγλης από theplayer.gr