Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Μαΐου 2011

Προς Γερμανία ο Λέτο

Δεδομένο είναι πως από τους παίκτες που μπορεί ο Παναθηναϊκός να βγάλει χρήματα είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο και ο Τζιμπρίλ Σισέ. 


Μάλιστα ο ατζέντης του Αργεντινού στρέφεται προς την αγορά της Γερμανίας καθώς οι ομάδες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.
Ο Λέτο έχει πει στον εκπρόσωπό του να ψάξει να του βρει ομάδα στο εξωτερικό, όμως, που να μπορεί να καλύπτει τις οικονομικές του απαιτήσεις, οι οποίες κυμαίνονται στα 1,2 εκατ. ευρώ. Επίσης, οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν μ’ ένα ποσό κάτω από 3,5 εκατ. ευρώ. Ακόμα, ο μάνατζερ του Αργεντινού ισχυρίζεται πως σύντομα θα φέρει πρόταση για τον πελάτη του σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ωστόσο σε μερικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συναντώνται ορισμένες δυσκολίες ως προς την πραγματοποίηση μεταγραφής. Πιο συγκεκριμένα, στην Ισπανία μόνο η Μάλαγα ξοδεύει πολλά χρήματα από τις μικρομεσαίες ομάδες. Από την Ιταλία δεν έχει εκδηλωθεί κάποιο ενδιαφέρον, επίσης όμως, ο παίκτης δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο με αποτέλεσμα να λογίζεται ως ξένος. Τέλος, στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, εξαιτίας του Φρέιτας. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πάνω από 800.000 ευρώ στον Λέτο.