Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Μαΐου 2011

Προτεραιότητα ο δεξιός χαφ

Οι όποιες μεταγραφές του Παναθηναϊκού πραγματοποιηθούν την προσεχή μεταγραφική περίοδο, θα είναι συνδεδεμένες με τις πωλήσεις που θα γίνουν. Ωστόσο, ο προπονητής των «πρασίνων», Ζεσουάλδο Φερέιρα, έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει ένα δεξί χαφ καθώς δεν υπολογίζει τον Σίντνεϊ Γκοβού.
Μάλιστα, Ο Πορτογάλος έχει κάνει ήδη στις εισηγήσεις του στους διοικούντες την ομάδα για τη συγκεκριμένη θέση. Ακόμα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» του «τριφυλλιού» θα είναι για τη θέση αυτή καθώς έχουν γίνει οι πρώτες κρούσεις σε ελεύθερους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο η μεταγραφή να κλείσει μόλις λυθεί η συνεργασία με τον Γάλλο άσο και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει την αίσθηση του γκολ και ταιριάζει στο 4-3-3 του Φερέιρα.
Υπενθυμίζουμε πως ο Γκοβού φεύγει από τους «πράσινους» εξαιτίας της εξωγηπεδικής τους ζωής. Ωστόσο δέχτηκε να πληρώνεται ανά παιχνίδι, ενώ σε κοντινούς του ανθρώπους τόνισε: «Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι θέλει ο Παναθηναϊκός. Και να σπάσω το συμβόλαιό μου, και αν θέλουν να μείνω με λιγότερα χρήματα ανά παιχνίδι».