Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαΐου 2011

Η ώρα των απαντήσεων

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα των πλέι οφ και θέλει τη νίκη για να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης και δη του εισιτηρίου των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ (19:30, NS2).

Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ είναι… τώρα! Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τον οδηγήσει ακόμη πιο κοντά στην πρώτη θέση του μίνι τουρνουά των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Άπαντες στην ομάδα έστω και ανεπίσημα δεν κρύβουν πως ο στόχος αυτής είναι η πρώτη θέση τα πλέι οφ που θα αφήσει χαμόγελα στο κλείσιμο μίας περίεργης και δύσκολης χρονιάς που ολοκληρώνεται.

Ο Μάκης Χάβος φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς, ενώ το καρέ της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο.

Στα χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο, επιτελικός ο Ίβιτς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιειρίνια και μοναδικός προωθημένος ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

πηγη:gazzetta