Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαΐου 2011

Μποντιρόγκα: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Την άποψη του πως ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague εξέφρασε με δηλώσεις του στην «SPORT» ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Ο Σέρβος που έγραψε ιστορία με την πράσινη φανέλα παράλληλα στάθηκε στον αντίπαλο της ελληνικής ομάδας, την Μακάμπι, αλλά και στις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ.

Για τον Παναθηναϊκό είπε: «Βλέπω περισσότερες πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το τρόπαιο. Έχει την εμπειρία για τέτοιου είδους παιχνίδια και ξέρουν οι παίκτες του πώς να παίξουν. Στον ημιτελικό με την Σιένα δεν έχασαν την υπομονή τους και ήταν σαν ένα παιχνίδι σκάκι. Τίποτα δεν αφήνουν, είναι μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα ο Παναθηναϊκός με έλεγχο».

Για την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ πρόσθεσε: «Είναι λίγο περίεργο που η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται στο final 4. Πέρυσι η ομάδα έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, φέτος είχε κάποια προβλήματα. Είχε μια καλή εικόνα μέσα στην χρονιά αλλά έπεσε πάνω στον Παναθηναϊκό. Για την Ρεάλ, πρέπει να υπάρχει υπομονή. Κάθε χρόνο είναι διαφορετική ομάδα, φέτος είχε καλούς παίκτες αλλά πρέπει όλοι να μάθουν να ζουν με την πίεση».

Όσο για το εάν είναι μια αποτυχία που η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται στο final 4 κατέληξε: «Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται ότι το Final Four θα γίνει στην Βαρκελώνη και η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτό. Δεν μπορώ όμως να πω ότι είναι μια αποτυχία. Παίζουν κι άλλες ομάδες μπάσκετ και ξέρω καλά πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις σε ένα final 4. Υπάρχει πίεση και είναι δύσκολο».

πηγη:theplayer