Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

Νίκολας: “Όπως στο... Βερολίνο”



Για την νέα μεγάλη... πρόκληση του Παναθηναϊκού, τελικό με την Μακάμπι μίλησε ο Ντρου Νίκολας, ο οποίος τόνισε πως εύχεται η κατάληξη να είναι η ίδια με αυτή του φάιναλ φορ του Βερολίνου.

Αναφερόμενος λοιπόν αρχικά στο παιχνίδι της Κυριακής, ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε: “Είναι ένας τελικός, είναι πρόκληση. Σίγουρα, υπάρχει πίεση, αλλά είναι η ευκαιρία μας. Είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε τον τίτλο, αυτό υπερισχύει, όχι η πίεση. Όλα μετρούν, η άμυνα, η επίθεση, τα ριμπάουντ, τα λάθη. Είναι ένα παιχνίδι. Μόνο ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν πρέπει να χάσεις. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα.Ελπίζω να έχει την ίδια κατάληξη με το προηγούμενο. Να πάρουμε πάλι τον τίτλο”.

Όσο για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, την Μακάμπι, ο Νίκολας επισήμανε: «Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Επίσης, η Μακάμπι έχει άλλο στιλ παιχνιδιού. Έχει τον Σοφοκλή, που είναι πολύ δυνατός, έχει τον Πάργκο, δεν μπορώ να πω πως είναι πιο εύκολος ή πιο δύσκολος αντίπαλος, είναι απλώς διαφορετικός. Γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέξουμε, έχουμε έναν πολύ έμπειρο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει από τέτοιου είδους αγώνες, και έχουμε προετοιμαστεί και αγωνιστικά και ψυχολογικά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια».
Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα