Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ


Επαληθεύτηκαν και τα τρία γαλλικά σημεία που δώσαμε χθες και μπαίνουμε στο Σαββατοκύριακο με γεμάτες τις τσέπες. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον είναι στην κορύφωση του. Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1
Μονόδρομος η νίκη για τη Γουέστ Χαμ που σε αντίθετη περίπτωση, αποχαιρετά την κατηγορία. Παρά τις συνεχόμενες ήττες της, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να νικήσει την αδύναμη εκτός έδρας Μπλάκμπερν.


ΝΑΝΣΙ – ΛΙΛ 2
Μεγάλο ματς με τις δυο αντιπάλους να καίγονται για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Λιλ έχει αφήσει καταπληκτικές εντυπώσεις φέτος και δε θα πετάξει τη μεγάλη ευκαιρία για τίτλο τόσο εύκολα. Κόντρα στη σαφώς υποδεέστερη Νανσί, μπορεί να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό.


ΜΠΟΡΝΤΟ – ΣΟΣΟ 1
Αμφότερες κυνηγούν την έκτη θέση που χαρίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μπορντο δείχνει σημάδια ανόδου και έχοντας μεγαλύτερο ειδικό βάρος, είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη.


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 1
Η Γκλάντμπαχ κάνει υπερπροσπάθεια στα τελευταία ματς και ελπίζει βάσιμα στη σωτηρία της. Η νίκη βέβαια σήμερα είναι το μοναδικό ζητούμενο και κόντρα στην άνετη Φράιμπουργκ μπορεί να επιτευχθεί.


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 1
Κι εδώ πάμε με το κίνητρο. Η Βόλφσμπουργκ είναι αυτή που καίγεται, έχει φτιιάξει ψυχολογία μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες και κόντρα στην πιο άνετη Καϊζερσλάουτερν, λογικά θα πάρει το τρίποντο.


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1
Η Άστον Βίλα θέλει μια ακόμα νίκη για να αποφύγει κάθε εφιαλτικό σενάριο υποβιβσμού. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα και παρά το γεγονός ότι η Γουίγκαν χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς, η γηπεδούχος ομάδα έχει τον πρώτο λόγο σήμερα.


ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 1
Η Σταντάρ Λιέγης είναι εκλπηκτική στα πλέι οφ και κυνηγά πλέον την κατάκτηση του τίτλου. Η Μπριζ στην κατάσταση που είναι, δύσκολα μπορεί να κοντράρει τους γηπεδούχους. Άσος.


ΧΕΤΑΦΕ – ΑΛΜΕΡΙΑ 1
Η Αλμερία είναι υποβιβασμένη και η Χετάφε είναι η μόνη ομάδα με ενδιαφέρον στο ματς. Από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, ο άσος αν και μικρός θα μπει στο παιχνίδι μου.


ΑΡΛ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2
Η Σεντ Ετιέν δίνει μάχη για την έκτη θέση και κόντρα στην υποβιβασμένη Αρλ, έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη.


Μονά αποδεκτά:
Γουέστ Χαμ 1  (Βασική επιλογή)
Λιλ 2
Σεντ Ετιέν 2

Σε τριάδα: Γκλάντμπαχ 1, Βόλφσμπουργκ 1, Χετάφε 1
Σε δυάδα: Σταντάρ Λιέγης 1, Μπορντό 1


Θα κάνω παιχνίδι και στα live κυρίως με Γκλάντμπαχ και Χετάφε και δευτερευόντως με Βόλφσμπουργκ και Σταντάρ.

Περιμένω τα e-mail σας για τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας, στο  alexkontopoulos@hotmail.com

Καλές επιλογές!