Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαΐου 2011

Φαβορί ο Παναθηναϊκός για Αμπντούν




Προβάδισμα στον Παναθηναϊκό δίνει για την συνέχιση της καριέρας του ο Τζαμέλ Αμπντούν την ίδια ώρα που οργιάζουν οι φήμες πως ο μεσοεπιθετικός της Καβάλας βρίσκεται από την Τετάρτη (04/05) στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πράσινους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εξέδρας», ο ίδιος ο Αλγερινός άσος μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά την επιθυμία του, είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα μετά το «αγροτικό» του στην Καβάλα. Είτε αυτό είναι στους Πράσινους είτε στους Κόκκινους, αφού δεν κλείνει καμία πόρτα.

Το βέβαιο είναι ότι ολοκλήρωσε την καριέρα του στους Αργοναύτες και αυτό είναι κάτι που είναι κοινό μυστικό στην Καβάλα. Αλλωστε ο ίδιος ο Αμπντούν έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του ότι θα επιστρέψει για να τους... αποχαιρετήσει!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν έδωσε το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση και πως βρίσκεται ήδη στην Αθήνα περιμένοντας να υπογράψει.

Η «Εξέδρα» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι Πράσινοι έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζερ του Αλγερινού και έχουν συζητήσει την προοπτική συνεργασίας σε πολύ καλό κλίμα.

Το Τριφύλλι δεν μπορεί να ρίξει στο τραπέζι τα 1,5 εκατ. ευρώ που ζητάει η Καβάλα, αλλά έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μια σειρά ποδοσφαιριστών (Μελίσση, Μπιάρσμιρ, Μουν, Πλεσί, Δημούτσο, Ιωαννίδη). Ετσι δεν αποκλείεται πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν (πλέι οφ) να υπάρξουν εξελίξεις.