Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

Και τώρα... το έκτο!

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα περίμενε η Ευρωλίγκα καλύτερο τελικό από εκείνον ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Από την «αυγή» του 21ου αιώνα, οι δύο ομάδες κυριαρχούν στο ευρωπαϊκό στερέωμα με τον Παναθηναϊκό να έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους (2000-2002-2007 και 2009) και τη Μακάμπι τρεις (2001-2004 και 2005). Επτά τίτλους έχουν οι δυό τους στα πρώτα 11 χρόνια του αιώνα που «περπατάμε» αυτή την εποχή και συνολικά- οι δυό τους πάλι- έχουν 10 ευρωπαϊκά τρόπαια.


Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο και τουλάχιστον από την πλευρά μου είμαι πεπεισμένος γι' αυτό. Θα μου επιτρέψετε να επαναλάβω ότι ο ημιτελικός με τη Σιένα δεν ήταν αλλά έγινε εύκολος για τους «πράσινους» καθώς οι ίδιοι απλούστευσαν τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι άλλη ομάδα θα ήταν τόσο ανθεκτική και τόσο «ατσάλινη» στο ξύλο που έπαιξαν οι Ιταλοί και βέβαια τα παράπονα του Πιανιτζιάνι μόνο γέλιο προκαλούν! Στη Σιένα έχουν «χαριστεί» ΤΕΣΣΕΡΑ αντιαθλητικά φάουλ και σίγουρα της έχουν σφυριχτεί τα μισά φάουλ απ' όσα έκανε... Αν σφύριζαν σε κάθε φάουλ της Σιένα οι διαιτητές τότε ακόμα στο γήπεδο θα ήταν οι ομάδες και θα έπαιζαν.


Η ουσία είναι ότι σε λίγο μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τελικό... Η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τη 1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, θα ακολουθήσουν οι προπονήσεις των ομάδων και οι τελευταίες δηλώσεις πριν τον απογευματινό (5.30μ.μ) τελικό της Κυριακής.
theplayer.gr