Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαΐου 2011

Μόνο ο Πολέμης έβαλε χρήματα- 260 χιλιάδες το ποσό συμμετοχής του

Μέχρι χθες το βράδυ μόνο ένας από τους μετόχους έβαλε χρήματα στον ειδικό λογαριασμό που άνοιξαν σε τράπεζα και αυτός λέγεται Αδαμάντιος Πολέμης. Το ποσοστό του και τίποτα παραπάνω. 260 χιλιάδες ευρώ. Θυμίζουμε ότι ο Πολέμης είναι μικρομέτοχος και δεν προβλέπεται να βάλει παραπάνω.

Το θέμα είναι πως εκείνος πρότεινε να βάλουν όλοι 30 εκατομμύρια για να σωθεί η ομάδα. Με το δικό του ποσοστό όμως στα ίδια επίπεδα; Δεν είναι και τόσο δίκαιο για τους άλλους. Όταν προτείνεις να μπει ένα τόσο μεγάλο ποσό, προφανώς θα βάλεις και εσύ πολλά περισσότερα. Χθες λοιπόν κατέβαλε τις 260 χιλιάδες ευρώ για να είναι τυπικά σωστός και φυσικά δεν λύνεται κανένα πρόβλημα με αυτό το ποσό. Ο Παύλος δεν έχει αποφασίσει πόσα χρήματα θα βάλει και τη Δευτέρα που θα ανοίξουν το λογαριασμό και θα μετρήσουν τα κουκιά, θα διαπιστώσουν ότι τζάμπα η αναμονή.

Αν δεν βάλει άλλος χρήματα εννοείται πως μιλάμε για μέγα φιάσκο, καθώς ούτε το συμβόλαιο του Βύντρα δεν καλύπτεται με αυτά τα χρήματα. Έτσι και αλλιώς βέβαια για φιάσκο πάει η δουλειά και το γνωρίζει πολύ καλά και ο Γόντικας, γι' αυτό δεν περιμένει κάτι συγκλονιστικό. Το αστείο της ιστορίας είναι πως ο Τζίγκερ είχε δηλώσει ότι θα βάλει το 30% όσων βάλουν όλοι οι υπόλοιποι μαζί. Δηλαδή τώρα θα πρέπει να βάλει το απίστευτο μυθικό ποσό των 80 χιλιάδων ευρώ. Μιλάμε για κανονική εκτόξευση της ΠΑΕ!!!

Μουρμούρα για Σιδηρόπουλο

Μουρμουράνε αρκετά στην Παιανία και στην διοίκηση με τον ορισμό του διαιτητή Σιδηρόπουλου στο ματς της Τούμπας. Θεωρούν πως έχει ευνοήσει τον Ολυμπιακό σε διάφορα παιχνίδια και γενικά «είναι αντι-Παναθηναϊκός διαιτητής». Τώρα αν βλέπουν φαντάσματα δεν το ξέρουμε. Μπορεί να έχουν και δίκιο. Η μουρμούρα πάντως δεν βοηθάει. Δεν δημιουργείς κλίμα έτσι, ώστε να το σκεφτεί ο διαιτητής πριν σφυρίξει κάτι εις βάρος σου. Πιο πολύ τον μπερδεύεις και τελικά μπορεί να βγεις χαμένος από ένα παιχνίδι που εσύ ξεκίνησες.
theplayer.gr