Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Απριλίου 2011

Όλη η Euroleague είναι πράσινη!



Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό... Η ψηφοφορία του κοινού για την ανάδειξη της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκα ολοκληρώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11/4) και μέχρι στιγμής τα... 4/5 είναι καταπράσινα!!!

Ο παίκτης που έχει ψηφιστεί περισσότερο από κάθε άλλον είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης που είναι πρώτος και με διαφορά στους πόιντ γκαρντ καθώς έχει συγκεντρώσει το 53,5% των προτιμήσεων έναντι 10,5% του Μίλος Τεόντοσιτς, 8,2% του Καλίντ Ελ Αμίν της Λιέτουβος Ρίτας, 6,5% του Θοδωρή Παπαλουκά και 5,3% του Τζέρεμι Πάργκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στους σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ τις περισσότερες προτιμήσεις έχει ο "πράσινος" Ρομέιν Σάτο (19,8%) κι ακολουθούν ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα (10,7%), ο Βασίλης Σπανούλης (9,8%), ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο της Κάχα Λαμποράλ (6,5%) και ο Ριμάντας Καουκένας της Σιένα (6,2%).

Στους πάουερ φόργουορντ και σέντερ υπάρχει... Παναθηναϊκό δίδυμο στην κορυφή: Ο Μάικ Μπατίστ (23%) και ο Αντώνης Φώτσης (16%) προήγούνται ενώ στην 3η θέση βρίσκεται ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (8,6%), ο Ράσο Νεστέροβιτς (6%) και ο Γιάννης Μπουρούσης (5,5%).
Το κοινό ψηφίζει μία επιλογή για πόιντ γκαρντ, δύο για σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ και δύο για πάουερ φόργουορντ και σέντερ.

Οι on line επιλογές του κοινού θα μετρήσουν στο 25% της τελικής επιλογής της All Star ομάδας της φετινής Ευρωλίγκα καθώς το υπόλοιπο 75% θα έχει να κάνει με τις ψήφους δημοσιογράφων απ' όλη την Ευρώπη.



Πηγή: theplayer.gr


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση