Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Απριλίου 2011

Ένα Δ.Σ. γεμάτο οράματα για τον νέο ΠΑΟ...!


dioikitika
Σήμερα το μεγάλο αναμενόμενο, ανατρεπτικό, γεμάτο εκπλήξεις Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Έτσι θα θέλαμε τουλάχιστον....
Σήμερα τελικά θα πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά πρώτο λόγο, αλλά και άλλα θέματα που τρέχουν στον Παναθηναϊκό όπως, μεταγραφές και πωλήσεις.
Στην ουσία το θέμα που καίει τον Παναθηναϊκό είναι η ΑΜΚ αφού από εκεί θα πάρουν σειρά και τα υπόλοιπα. Αν τα νέα δεν είναι ευχάριστα, θα έχουμε πολλές αλλαγές στο τριφύλλι, με μεγαλύτερες αυτές των πωλήσεων παιχτών αλλά και αποχωρήσεις από το διοικητικό συμβούλιο αρκετών και σημαντικών μετόχων, όπου θα σημαίνει ταυτόχρονα το τέλος εποχής για το πολυμετοχικό Παναθηναϊκό.
Τώρα αν είναι θετικά, το πολύ πολύ να γλιτώσουμε την πώληση κάποιων παιχτών και τίποτα παραπάνω. Λεφτά δεν πρόκειται να μπουν και αύριο θα δούμε μία από τα ίδια. Ένα τραπέζι με επιχειρηματίες, να διαφωνούν μεταξύ τους, να ρίχνουν ο ένας τον βάρος στον άλλον και από ουσία μηδέν...
Δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι σπουδαίο από αυτό το Δ.Σ. και βλέπω ότι η επίσπευση αυτού, γίνεται περισσότερο λες και λένε άντε να βγάλουμε την υποχρέωση, παρά ότι τρέχουν με διάθεση να βρούνε λύση.
Ο Κόσμος χθες στο ΟΑΚΑ μίλησε με τα συνθήματα του, τα έβαλε με όλους και έδειξε να καταλαβαίνει πλέον ότι δεν υπάρχει όραμα και όρεξη από κανέναν μέτοχο. Το βάρος πέφτει σε όλους τους Κυρίους που διοικούν τον Παναθηναϊκό και το πιο εύκολο είναι να τα παρατήσουν κάπου εδώ πριν εκτεθούν περισσότερο, γιατί πλέον αυτή η δήθεν διάθεση τους να βοηθήσουν αρχίζει να κουράζει αλλά και εκνευρίζει...
Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά τα πράγματα είναι έτσι σκληρά δυστυχώς. Οι ελπίδες για λύση λιγοστές και το μόνο πλέον που μένει στον Παναθηναϊκό είναι η αγάπη του κόσμου του. Θα μου πεις τώρα με αγάπη παίρνεις πρωταθλήματα; Και θα απαντήσω ότι όταν αυτή η αγάπη έρθει από κάποιον μέτοχο - με τον δικό του τρόπο - ναι μπορείς....!
Πηγή: trifiliworld.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση