Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2011

Μοιράζει λεφτά ο ΣΤΟΙΧΗ-ΜΑΤΑΚΙΑΣ


Καλησπέρα φίλοι μου,

άλλη μια πετυχημένη βραδιά η χθεσινή και ελπίζω να συνεχίσουμε και σήμερα έτσι. Ευρωπαϊκή νύχτα και σήμερα με τις αναμετρήσεις ΣΑΛΚΕ-ΙΝΤΕΡ και ΤΟΤΕΝΑΜ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ να ξεχωρίζουν.Έτσι για σήμερα έχουμε:

Σάλκε-Ίντερ X
Διπρόσωπη φέτος οι γερμανοί οι οποίοι εντός συνόρων δεν παρουσιάζουν καλό αγωνιστικό προφίλ σε αντίθεση με τα ματς της ευρώπης στα οποία πραγματικά εντυπωσιάζουν(5-2 μέσα στο μιλάνο).Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν πείθουν με τις τελευταίες εμφανίσεις τους και το έργο τους θα είναι δύσκολο.Πιστεύω πως το Χ μοιάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης Χ
Δύσκολα θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να ανατρέψουν την τεσσάρα του πρώτου αγώνα η οποία μάλλον τους επηρέασε και ψυχολογικά αφού και στο πρωτάθλημα επικράτησαν με το ζόρι απέναντι στην Γουλβς 3-2.Η Ρεάλ από τη μεριά της πάει με αέρα στην αγγλία έχοντας στις αποσκευές της το καθαρό 4-0 του πρώτου αγώνα που την καθιστά αδιαφιλονίκητο φαβορί.Με το Χ μένουν και οι δύο ομάδες ευχαριστημένες.

Αμπερντίν-Ρέιντζερς 2
Τα λόγια μάλλον είναι περιττά για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη.Η Ρέιτζερς εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το ματς αν θέλουν να βρίσκονται στο παιχνίδι του τίτλου ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα της Σέλτικ.

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση