Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Ιανουαρίου 2014

Τέλος καλό, όλα καλά...

Αν δεν προχωρήσει η ανανέωση του Λαγού στον Παναθηναϊκό, τότε ευθύνη έχουν και ο παίκτης, αλλά και η διοίκηση. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

Το σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Λαγού, που λήγει το καλοκαίρι καλά κρατεί...

Από τη μία η διοίκηση του προσφέρει ένα "α" συμβόλαιο, ενώ ο παίκτης θέλει το κάτι παραπάνω!

Ωστόσο, πριν αναφερθούμε στα ποσά, ας δούμε τα -αγωνιστικά- κέρδη που θα έχουν οι δύο πλευρές σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία!

Τάσος Λαγός... Από τη στιγμή που ο παίκτης πει το "ναι" και παραμείνει τελικά στους πράσινους, γνωρίζει πως:

-Βρίσκεται σε μια ομάδα που έχει ρόλο, τον πιστεύει, του έχει δώσει τη φανέλα βασικού και τον βοηθαέι να βελτιωθεί ποδοσφαιρικά...

-Αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, θα του δοθεί σίγουρα η ευκαιρία να "φύγει"...

-Έχοντας "σίγουρη" τη θέση του βασικού, αλλά και παραστάσεις από την Ευρώπη (δε θα αργήσει η μέρα που θα παίξουμε ξανά), δε θα αργήσει η μέρα που θα κληθεί στην Εθνική ομάδα.

Αν αποφασίσει να φύγει:

-Θα πρέπει να έχει στο μυαλό του το... πάθημα αρκετών παικτών (Φουρλάνος-Γιαννιώτας), οι οποίοι έφυγαν για... έξι μήνες, αλλά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός θα πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσει τους παίκτες που βγαίνουν από τις ακαδημίες τους, παίρνοντας τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά, τα μέγιστα που μπορούν από αυτούς.

Συμπέρασμα: Παίκτης και διοίκηση θα πρέπει να τα βρουν, γιατί τα κέρδη της συμφωνίας είναι περισσότερα. Ο Λαγός ας βάλει λίγο... νερό στο κρασί του, να "μετρήσει" τα πράγματα, ενώ η διοίκηση ας ανεβάσει λίγο παραπάνω την προσφορά!

***Το συμβόλαιο που ακούγεται πως προφέρουν οι πράσινοι είναι τριετές με κλιμακωτά αυξανόμενες αποδοχές. Την πρώτη χρονιά 80.000, τη δεύτερη 90.000 και την 100.000 ευρώ.

Από την άλλη, ο Λαγός ζητάει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές ύψους 150.000 ευρώ τον χρόνο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό σε βάθος τριετίας ο παίκτης φέρεται να ζητά συνολικά 450.000 ευρώ, ενώ η συνολική προσφορά του Τριφυλλιού φέρεται να είναι για το ίδιο διάστημα 270.000 ευρώ. Η διαφορά που προκύπτει είναι συνολικού ύψους 180.000 ευρώ.

Update: ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ...